Dnevni horoskop: Svi znakovi će biti oprezni i promišljeni, te usmjereni dugoročnim ciljevima

Pred nama su različiti planetarni utjecaji pa će tako jedan dio znakova imati vrlo miran i opušten dan dok će se drugi suočiti sa starim problemima i nemirima.

Ipak, svi će biti oprezni i promišljeni te usmjereni dugoročnim ciljevima u nadi da će njihovo ostvarenje donijeti prosperitet i financijsku stabilnost.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Iskoristite dan za odmor i opuštanje a ako vas ponesu uspomene i sjećanje na doživljaje iz prošlosti, slobodno se prepustite i slijedite intuiciju. Bit ćete dosta emotivni u svim pitanjima povezanima uz posao i novac pa se najbolje držati osoba od povjerenja. Suzdržite se od neplaniranih kupnji te od posuđivanja stvari ili novca.

BIK (20.04. – 20.05.)
Očekujte dosta novih dešavanja a iako će vas sve to u nekoj mjeri preplašiti, krajnji će rezultat biti odličan. Prilikom razgovora budite artikulirani i nemojte ostavljati prostora za nesporazume i pogreške. U privatnom ćete životu dobiti ono što želite samo ako se postavite kao moralna osoba koja uzima u obzir tuđe sugestije.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Obavite stvari koje morate da bi impresionirali osobu čije mišljenje smatrate bitnim. Dan je iznimno dobar za razna ostvarenja i za stjecanje novih znanja. Pokažite da imate samodisciplinu i da točno znate što radite jer će vas to dovesti do bolje budućnosti. Raznolikost će vam pomoći da donesete odluku koja mijenja živote.

RAK (21.06. – 21.07.)
Ako dovoljno rano odredite što ćete danas raditi i isplanirate sve do najmanjeg detalja, možete ostvariti velik uspjeh i imati odličan dan. Razmislite o aktivnostima koje vas vesele i ispunjavaju a povezane su uz djecu, obitelj i prijatelje. Pokazat ćete drugima da ste dovoljno pametni i sposobni da bi mogli nešto što oni ne mogu.

LAV (22.07. – 22.08.)
Kod kuće možete očekivati napetost, situacija će se mijenjati više puta u danu a promjene neće biti prihvaćene od strane svih ukućana. Ako mislite da se ne možete nositi sa dešavanjima, slobodno se povucite i izbjegavajte one osobe koje vas nerviraju. Nije pravo vrijeme za one promjene koje su povezane uz ljubav.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Dan je idealan za privatne razgovore koji su usmjereni stvaranju obitelji, braku i financijskim pitanjima. Ako ne možete prestati misliti na osobu iz prošlosti, slobodno je kontaktirajte jer su velike šanse za to da i ona misli na vas. Putovanje, telefonski pozivi i poruke mogu voditi do zanimljivog scenarija koji je prepun izazova.

VAGA (23.09.-22.10.)
Ako imate previše posla i dojam da ništa ne stignete, razmislite o tome da dan provedete u rješavanju zaostataka i planiranju sljedećeg tjedna. Ukoliko vas netko od prijatelja zamoli za pomoć, nemojte odbiti. Da bi se na kraju dana dobro osjećali i bili na sebe ponosni, morat ćete se prilagoditi osobi koja vam nije omiljena.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Da bi posložili sve one informacije koje ste prikupili kroz posljednjih nekoliko dana, morat ćete se pobrinuti za dobre odnose sa okolinom a to znači i da trebate otvoriti teške teme koje planirate već neko vrijeme. Puno će vam pomoći kraće putovanje ili tajni dogovor sa osobom koja ima iskustvo. Nemojte podcjenjivati sami sebe.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Oni od vas koji nisu sigurni što mogu očekivati od poslovne pa tako i financijske budućnosti, trebali bi uložiti novac u ono što smatraju stabilnim. Ako steknete dojam da netko tko vam je bitan skriva informacije i čudno se ponaša, nemojte odmah reagirati nego pustite da vrijeme učini svoje. Previše pitanja vam neće ići u prilog.

JARAC (22.12.-20.01.)
Prilagodite se samo onim osobama koje vam mogu pozitivno utjecati na budućnost ili koje želite dugo zadržati u svom životu. Ukoliko planirate kraće putovanje okrenuto poslu, vjerujte u svoje sposobnosti i sigurno ćete ostvariti uspjeh. Da bi finalizirali detalje dogovora ili sklopili novi posao, morat ćete pokazati osjetljivu stranu.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Budite čvrsti i nemojte odstupati od svojih stavova. Netko će vas nagovarati na aktivnosti koje vam ne odgovaraju a ako popustite, mogli bi izgubiti novac ali i integritet. Općenito se danas klonite dogovora koji uključuju novac i nekretnine. Budite oprezni u ljubavi, sve što pokušate pojasniti sigurno će zvučati pogrešno.

RIBE (20.02.-20.03.)
Najgore što možete napraviti je da sjedite, ne radite ništa i samo govorite o planovima za budućnost. Pokrenite se i dajte sve od sebe da bi inicirali barem dio planova. Nemojte se sramiti svojih ideja samo zato što nisu uobičajene. Izgledna je prilika života koja uključuje novac i moć a na vama je da je na vrijeme prepoznate, piše tarot-horoskop.