Foto/ Nakon pijanstva djevojka otkrila tetovažu sa sedam lažnih muških imena

Nakon pijanke u Magalafu, Megan Gerrard je željela istetovirala incijale prijatelja s kojima se družila, a nakon što se to i uradila saznala je da su joj muškarci dali lažna imena jer su ih kući čekale djevojke i žene

Svi griješimo kad smo pijani zar ne ? Pa, Megan iz Warringtona će se nerado podsjećati svog pijanog trenutka. Ona je zapravo željela tetovirati svoje incijale, kao i incijale svojih prijatelja i još 7 momaka koje je nedavno upoznala.

Megan Gerrard
Megan Gerrard

Međutim, kasnije se ispostavilo da neki momci s kojima se sprijateljila nisu ni dali svoja prava imena iz straha da će njihove devojke saznati. Objašnjavajući svoju odluku, rekla je: “Da budem iskrena, bila sam potpuno razbijena, pa sam samo mislila da je to tada bilo smiješno.”

Stigla sam do prvih šest imena i pomislila sam„ ovo je ostaje na mom tijelu zauvijek“, dodaje.

Tek kada je stigla kući otkrila je da je prevarena i da su neka imena lažna.

Jedan od momaka mi je dao broj i spremio ga kao potpuno drugo ime“, kazala je Megan.

Megan Gerrard
Megan Gerrard

Potražila sam ime na Facebooku i vidjela slike momka po cijelom profilu. Tek mi je tada kliknulo u glavi da mi je rekao lažno ime. Dakle, dodao me na snapchat i izvinio se što mi je dao lažno ime i okrivio to što sam bila pijana te što je smatrao sve ovo smiješnim. Ne žalim zbog toga što je učinjeno, ali ne bih to učinila nikada više. To je priča koja se treba reći unucima“, kazala je.

Megan Gerrard
Megan Gerrard

Srećom, ova priča ima sretan kraj. Umjesto da živi sa imenima koja su joj ostala kao trajni podsjetnik, Megan je od tada tetovažu prekrila nečim što je malo više umjetničko, ali to, doduše, nema toliko smiješnu priču iza nje.