Glumac iz Prijatelja se požalio: Na snimanjima sam se osjećao kao rekvizit

Glumac Paul Rudd, koji je u seriji Prijatelji glumio Mikea Hannigana, koji se na kraju vjenčao s Phoebe, tvrdi da se na setu osjećao kao rekvizit.

Rudd je u seriji glumio 2002. i pojavio se u 17 epizoda, uključujući finale prvi put emitovano 2004. godine.

Obzirom  da se vjenčao s Phoebe, jasno je da je bio dio najupečatljivijih scena, no on se tada nije osjećao bitno. U intervjuu za Variety kolega glumac Chris Evans pitao ga je kako je bilo biti dio važnih projekata kao što su Prijatelji i Marvelovi serijali.

“Oni se čine kao važna poglavlja u životu. Kad je riječ o Prijateljima, serija je bila o njima, no bilo je zanimljivo biti dio toga. Ja sam u svemu bio samo kratko. Osjećao sam se kao da sam rekvizit na setu. Serija nije bila o Mikeu Hanniganu. No bilo je zanimljivo biti dio nečeg što je imalo tako jak učinak na pop kulturu”, kazao je.

Obzirom da su već glumili skupa u Avengersima, Chris je istaknuo da nije mogao zamisliti da se ne slaže s drugima.

Rudd je ranije ispričao kako je već na prvom danu snimanja uspio ozlijediti Jennifer Aniston. Ona je tada već imala ozlijeđen palac na nozi, a on ga je slučajno pregazio Segwayem.

“Jennifer je imala slomljen prst pa je koristila Segway, koji se svima svidio. Matt LeBlanc ga je isprobao i odmah se snašao, a onda sam ga i ja htio probati. Zaletio sam se i pregazio joj ozlijeđenu nogu. Producenti su bili u panici i vjerojatno su se pitali je li prekasno da me otpuste”, ispričao je.

To nije bio posljednji put da se doveo u neugodnu situaciju s Jennifer. Iako je trebao nastupiti u samo nekoliko epizoda, promijenili su scenarij pa je na kraju završio i u posljednjoj epizodi Prijatelja.

“Nije mi imalo smisla da sam ja u posljednjoj epizodi. Bio sam na pozornici s Jennifer koja je plakala i govorio sam si da ne trebam biti ovdje. Kako bih probio led, rekao sam joj: ‘Pa eto, napravili smo to, kakva ludnica.’ Ta je šala bila zaista neuspjela”, priznao je Paul.

mike hannigan being annoyed by the gellers for 2minutes straight

after having watched friends from the zillionth time, I had to do a combo of the many times ross and Monica were a pain in the a s s for mike so enjoy