Pet horoskopskih znakova se smatra emotivno nestabilnim, najlakše ih je povrijediti

Svi se ponekad osjećamo neraspoloženo, ali kod nekih ljudi promjene raspoloženja toliko su izražene da ih možemo okarakterizirati kao emotivno nestabilne.

Portal Bustle nabrojao je pet horoskopskih znakova koji se smatraju najemotivnijima i čije je osjećaje najlakše povrijediti, prenosi Index.

RAK

Rakovi su toliko osjetljivi da se često uvrijede i na najmanju sitnicu. Ujutro mogu biti dobre volje i puni energije, a već do ručka nervozni i skloni provokaciji. Iako njihovo ponašanje može biti odbojno, to ne rade namjerno.

Jednostavno ne shvataju stvari na isti način kao i drugi horoskopski znakovi. Odlični su prijatelji i jako brižni te je stoga potrebno provesti neko vrijeme s njima i upoznati ih kako bi nam pružili svu ljubav i kako bismo upoznali njihove emocije u pravom smislu.

VAGA

Baš kao što im i samo ime kaže, Vagama je izrazito važan životni balans, ali njega nije baš tako lako postići. Za postizanje balansa potrebne su vježba i energija, a Vage ponekad namjerno uzrokuju neravnoteže u svom životu kako bi postigle određeni cilj.

Takvo što može utjecati na njihovo emocionalno stanje pa su sklone različitim ispadima.

ŠKORPIJA

Ako Škorpije ne iskontroliraju svoje emocije, oni mogu biti jako neugodni. Njihovi osjećaji mogu se manifestirati u obliku bijesa, osvete ili većih ispada. Međutim, kada jednom udare o dno, skloni su vrlo brzo se oporaviti i ponovno postati emocionalno stabilni.

STRIJELAC

Iako Strijelci nisu emocionalno nestabilni na tipičan način, njihovo raspoloženje može biti jako promjenjivo. Primjerice, jednom će na iznenađenje reagirati s oduševljenjem i žarom, a drugi put će ih takvo što razljutiti ili će biti nezainteresirani. Tome je najčešće razlog stres ili zaokupljenost određenim stvarima, zbog kojih se ne mogu koncentrirati niti veseliti ičemu drugom.

RIBE

Ovaj horoskopski znak ima duboku intuiciju te veoma suosjeća s drugima. Dobra stvar je što većina Riba zna kako kontrolirati svoje emocije i pretočiti ih u nešto korisno pa se jako puno njih bavi nekim tipom umjetnosti. Međutim, ako se nemaju gdje “ispuhati”, s njima može biti jako teško.