Šatro/ EU na odjeljenskoj zajednici smanjila vladanje BiH zbog neodgovornog ponašanja tokom pandemije

Europska unija je na današnjem času odjeljenske zajednice smanjila vladanje državi Bosni i Hercegovini zbog neodgovornog ponašanja građana i političara tokom pandemije koronavirusa.

Na ovoj odjeljenskoj zajednici najgori učenici Evrope koji još uvijek nisu u Evropskoj uniji dobili su ukor razrednog starješine zbog nedoličnog ponašanja.

“Bosna i Hercegovina kao jedna od potencijalnih članica Evropske unije je u našem razredu pokazala se kao jedna od lošijih članica zaista zaslužila ovo sniženje vladanja, jer je tokom pandemije koronavirusa pokazala da je izuzetno neodgovorna država u ponašanju, kako prema svojim građanima tako i prema potencijalnim turistima koji dolaze u ovu državu. Nije dobro da se jedna evropska država ponaša na način koji joj ne doliči.

Kada se već pogoršava situacija i kada se vidi veliki broj zaraženih red je da država poduzme određene korake kako bi takvu situaciju stavili pod kontrolu. Bosna i Hercegovina trenutno ignoriše sve što se dešava i ponaša se kao neke druge države koja su doživjele loše scenarije. Iz ovog razloga vladanje će biti sniženo do daljnjeg”, izjavio je za portal Šatro PR predstavnik Europske unije Johann Razrednik.

Razrednik je na kraju razgovora dodao da postoji mogućnost povećanja vladanja Bosni i Hercegovini ukoliko počne da postupa na način kako bi jedna evropska država trebala da postupa, a to je odgovorno, pedantno i bez zadrške.