Dnevni horoskop: Budite objektivni i komunicirajte otvoreno

Bez obzira na sve izazove i prilike u okruženju, ostanite čvrsto nogama na zemlji i nemojte se dati omesti. Mogući su problemi sa ljubomorom od strane kolega i prijatelja te je zbog toga najbolje ne računati na tuđu pomoć nego se radije fokusirati na samostalan rad. 

OVAN (21.03. – 19.04.)

Iznesite svoje ideje i nemojte se bojati dati nove poslovne prijedloge. Zvijezde će vam danas osigurati ugodno putovanje, odličnu komunikaciju i dovoljno energije za to da ustrajete u svemu što vam je bitno. Posložite prioritete i nemojte dozvoliti da vas itko ometa u radu. Poslijepodnevne sate provedite u odmoru i zabavi.

BIK (20.04. – 20.05.)

Budite svjesni dešavanja u okolini inače ćete se većinu dana vrtjeti u krug da bi na kraju obavili vrlo malo. Usporite da bi u miru odlučili što je važno i što trebate sami a što možete delegirati drugima. Dok će nekima navečer voljena osoba uzrokovati brige, drugima će teret predstavljati netko od djece ili mlađih prijatelja.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Ostanite nogama čvrsto na zemlji i pokušajte se oduprijeti sanjarenju. Stvari ćete obaviti jedino ako ste objektivni i svjesni svojih odgovornosti. Dovršite sve što ste započeli inače vam nitko neće priznati ni onaj dio koji ste već napravili. Sa kolegama nemojte ulaziti u detalje planova jer bi vas netko lako mogao sabotirati.

RAK (21.06. – 21.07.)

Budite otvoreni i jasno recite što se dešava jer ćete jedino tako profitirati u dugoročnom smislu. Oni od vas koji se danas nalaze sa osobom iz prošlosti puno će lakše donijeti složenu odluku povezanu uz privatni život. Koliko god će vas privlačiti novi ljubavni odnosi, najpametnije je ići polako i ne otkrivati previše o svojoj prošlosti.

LAV (22.07. – 22.08.)

Napravite sve što možete za poduzeće odnosno osobe u koje vjerujete. Ipak, nemojte zanemariti privatne obaveze jer bi ljutnja drage osobe mogla eskalirati a kasnije se nećete moći tako lako opravdati. Dan je povoljan za kupnju nekretnina i općenito prodaju. Poslijepodne finalizirajte dogovore povezane uz novac.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Osoba za koju radite ili sa kojom imate poslovno partnerski odnos, danas će vam stvoriti emotivnu traumu. Držite se osoba za koje znate da im uvijek možete vjerovati. Čak i ako ste na godišnjem odmoru, komunikacijske kanale držite otvorenima jer ćete jedino tako ostati u toku sa dešavanjima. Budite ažurni.

VAGA (23.09.-22.10.)

Koliko god željeli negdje otputovati ili se baviti stvarima koje su nove i drugačije od onoga što sada radite, trebate se fokusirati na sve ono što vam donosi stalne prihode te razmisliti o tome što možete napraviti da ostvarite veći napredak. Puno će toga ovisiti o tome kako se slažete sa onima za koje i sa kojima radite.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Dan je idealan za dovršavanje pregovora i iznošenje novih uvjeta za suradnju. Ukoliko ste zadovoljni poslovnim sastancima, što prije sve stavite na papir. Promjene kod kuće mogu biti pozitivne samo ako svoje odluke utemeljite na činjenicama. Nemojte riskirati ako imate dojam da će netko zbog toga zahladiti komunikaciju.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Netko će vam vrlo vjerojatno tajiti bitne informacije a ako želite stvari napraviti kako treba, morat ćete sami istražiti o kome se radi i kakva je prava istina. Dio vas će se suočiti sa emotivnom nesigurnošću voljene osobe pa će se tako pojaviti strah od budućnosti. Nemojte odmah davati povratne informacije, prespavajte odluku.

JARAC (22.12.-20.01.)

Danas zauzmite potpuno drugačiji pristup, posebno ako na poslu imate probleme. Naime, tako ćete iznenaditi upravo one osobe koje vas pokušavaju zaustaviti ili sabotirati vaše planove. Sredina dana vam donosi nesigurnost i nečije promjene ponašanja ali će sve biti u redu ako to ignorirate i fokusirate se na druge stvari.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Što ćete imati manje kontakta sa osobama koje ne poznajete, to ćete bolje proći. Koncentrirajte se na vlastite probleme i nemojte dozvoliti da vas netko uvuče u svoje. Ideja koju imate sigurno će pomoći drugima da se osjećaju puno bolje po pitanju nedavnih promjena. Mnogi će vas smatrati uzorom i kopirati vaše ponašanje.

RIBE (20.02.-20.03.)

Iako će vam neke osobe pomoći same od sebe, ne biste smjeli svima vjerovati. Osoba koju dobro poznajete pokazat će ljubomoru, posebno ukoliko ste nedavno ostvarili veći uspjeh. Čuvajte svoj novac, svoje ideje, poslovnu poziciju i ljubavni odnos. Nekome je do vas jako stalo ali ćete ipak morati prvi iznijeti emocije, piše tarot-horoskop.