Dnevni horoskop: Dan će za mnoge biti nezgodan

Dan će za mnoge biti nezgodan. Mjesec se nalazi u Jarcu te će od nas zahtijevati odgovornost i organizaciju a kad se rano ujutro nađe u trigonu sa Uranom, mnogi će dobiti novu inspiraciju i postati vrlo kreativni. Pokušajte ostati čvrsto nogama na zemlji kako na kraju ne bi bili previše emotivno iscrpljeni, piše tarot-horoskop.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Ukoliko morate putovati zbog posla, slobodno se opustite jer ćete sigurno upoznati nekoliko novih osoba i pobuditi interes za nešto na čemu radite. Isplatit će vam se bilo kakvi novi projekti a ako razmišljate o otvaranju vlastitog poduzeća, nemojte oklijevati. Sve što će se činiti lošim na kraju će ispasti da je dobro.

BIK (20.04. – 20.05.)

Ukoliko bitne ili povjerljive informacije niste zadržali za sebe te ste okolini otkrili previše o vlastitim ili tuđim planovima, danas ćete biti u centru pozornosti ali u negativnom smislu. Nemojte očekivati da će drugi ljudi čuvati vaše tajne. Budite oprezni kada je u pitanju ljubav, osoba koja vam je draga skrivati će informacije.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Prijepodne ćete biti dosta zbunjeni i nesigurni po pitanju onoga što trebate i ne trebate raditi. Mogući su nesporazumi sa članovima obitelji ali ako sve okrenete na humor, vrlo brzo će se situacija popraviti. Svoju pažnju usmjerite onim stvarima i osobama koje smatrate bitnima. Budite originalni ali poštujte ograničenja.

RAK (21.06. – 21.07.)

Vrijeme je da počnete ići u korak sa vremenom. Dan je povoljan za nove životne planove, promjene fizičkog izgleda i prilagodbe povezane uz životni stil kakav želite imati. Nemojte odustajati kada su u pitanju stvari koje vas mogu učiniti sretnijima, zdravijima ili vam omogućiti da ste bezbrižni. Ostavite mjesta za romantiku.

LAV (22.07. – 22.08.)

Bit ćete dobro raspoloženi i smatrati da sve ide točno onako kako ste zamislili. Ipak, budite oprezni i nemojte se previše opuštati jer će nešto vjerojatno krenuti po zlu, posebno kada su u pitanju privatni problemi koji su se dulje vremena gurali pod tepih. Ako niste sigurni sa kim razgovarate, dajte samo osnovne informacije.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nemojte se prepuštati sanjarenju. Pokušajte koristiti razum i uvijek budite spremni na kompromis jer ćete jedino tako izbjeći potencijalne probleme. Lako ćete formirati poslovno partnerski odnos ili udružiti snage sa osobom koja vam može pomoći pri rješavanju obiteljskih nesuglasica. Budite iskreni ali ne iznosite tajne.

VAGA (23.09.-22.10.)

Bit ćete skloni uvesti u svoj život nove osobe i implemenirati zanimljive promjene koje će vam pomoći da stvari radite na drugačiji način. Upravo kada su promjene u pitanju, fokusirajte se na sve ono što će vam pomoći da se riješite stresa i sebi olakšate svakodnevne obaveze. U ljubavi ne spominjite stare probleme i nesuglasice.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Puno će toga danas ovisiti o vašem talentu i onom što možete ponuditi drugima. Prezentirajte, promovirajte i budite spremni prenijeti drugima svoju viziju budućnosti. Bez obzira na životno polje, ako pokažete da ste strastveni i da u nešto doista vjerujete, sigurno ćete dobiti svu potrebnu pomoć i resurse. Budite uporni.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Dan je povoljan za putovanje kao i za renovaciju doma te preseljenja. Bit ćete u jako dobroj poziciji što se tiče okoline i dešavanja na koje inače ne možete utjecati. Okrenite se rješavanju problema koje ste odgađali i slobodno se upustite u pregovore povezane uz posao. Budite oprezni po pitanju zdravlja, u svemu imajte mjeru.

JARAC (22.12.-20.01.)

Nemojte dozvoliti da vas obeshrabre emotivni problemi koje imaju prijatelji ili članovi obitelji. Iako ćete biti empatični i upijati tuđu energiju, imajte na umu da ne smijete sebi dozvoliti da vas usporavaju stvari koje vas se ne tiču. Okrenite se svojim problemima a svoju pomoć ponudite tek ako vam kasnije ostane vremena.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Prije nego što donesete bilo kakvu odluku, dobro razmislite. Bit ćete skloni upustiti se u situacije u kojima nitko ne može ostvariti korist. Da bi izbjegli kasniju ljutnju ali i probleme sa nekim koga volite, odmah u početku sve razjasnite i nemojte davati lažna obećanja. Izbjegavajte putovanja i diskusije sa starim osobama.

RIBE (20.02.-20.03.)

Razmislite o opcijama koje trenutno imate a povezane su uz karijeru. Dan je povoljan za financijske investicije i za promjene povezane uz papirologiju. Morate zaštititi vlastite interese. Proizvod ili usluga koju će vam netko ponuditi sigurno može biti bolja, nemojte pristajati na prve uvjete nego postavljajte pitanja i odredite pravila.