Dnevni horoskop: Mnoge će burne reakcije dovesti u nepovoljne situacije

Mjesec, koji se trenutno nalazi u Vagi, kroz jutro će uzrokovati razne frustracije, posebno kada se nađe u četverokutnom položaju sa Venerom i Jupiterom. Kada su u pitanju emocije, mnogi bi mogli previše burno reagirati i dovesti se u nepovoljnu poziciju. Da bi to spriječili, budite svjesni tuđih potreba i umjereni, piše tarot-horoskop.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Trenutno se nalazite u puno boljoj poziciji nego što mislite. Vjerujte u sebe i svoje mogućnosti umjesto da se previše predomišljate, važete svaki potez i stalno razmišljate o tome da netko drugi može stvari obaviti bolje. Društvene će vas aktivnosti dovesti do vrijednih informacija, nemojte izbjegavati kave sa starim prijateljima.

BIK (20.04. – 20.05.)

Danas će na površinu isplivati vaša tvrdoglavost a upravo će vas to dovesti do problema. Nećete prihvaćati negativne osobe niti ćete pokazati razumijevanje za one koji vas odbiju pa ćete tako još teže dobiti ono što očekujete. Budite mudri, posebno kada je u pitanju pristup prema drugima. Lijepa riječ otvara sva vrata.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Isplanirajte dan tako da stignete posjetiti osobu koja vam je zanimljiva. Dan je odličan za prilagodbe povezane uz posao ali i za razmišljanje o budućnosti karijere. Dajte sve od sebe da bi umanjili stres koji je trenutno prisutan. Koliko god željeli održati mir i dobre odnose, netko će vas od kolega dovesti u čudnu situaciju.

RAK (21.06. – 21.07.)

Dan će biti odličan ako nastavite gledati sebe i svoje interese te na prvo mjesto stavite ciljeve koji su vam bitni. Ako potrošite previše novca na zabavu, prijatelje ili obitelj, na kraju ćete dana biti nezadovoljni i frustrirani. Ako niste zadovoljni trenutnom pozicijom ili smjerom u kojem idete, razmotrite druge opcije.

LAV (22.07. – 22.08.)

Pokušajte ne iznositi drugima svoja razmišljanja jer ćete vrlo lako i bez nekog posebnog razloga, dolaziti do sukoba sa članovima obitelji i voljenom osobom. Pritajite se i posvetite aktivnostima koje nisu zahtjevne ili predstavljaju nešto što radite rutinski. Flert vas može samo dovesti do nevolja, imajte obzira prema drugima.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Slobodno budite otvoreni, recite svoje mišljenje i drugima otkrijte svoje namjere. Nećete ništa postići ako stalno šutite i ne dijelite svoje ideje sa drugima, iskoristite priliku i budite spremni istaknuti svoje prednosti te postignuća iz prošlosti. Ako pokažete drugima da imate jasan stav i u nešto vjerujete, dobit ćete svu potporu.

VAGA (23.09.-22.10.)

Postoji mnogo toga što možete ponuditi stoga nemojte biti lijeni jer na kraju nećete ostvariti željene rezultate. Ako želite nešto ostvariti, morat ćete se za to sami potruditi. Da bi na kraju dana izašli kao pobjednik, reagirajte brzo i što prije se prilagodite novim okolnostima. U privatnom su životu danas svi na vašoj strani.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Idite korak po korak inače ćete se pogubiti u današnjim planovima. Prije nego što donesete pojedine odluke, još jednom provjerite situaciju i pokušajte predvidjeti sve što bi eventualno moglo krenuti po zlu. U privatnom ćete se životu igrati sa vatrom ali uz oprez i šarm možete izmanipulirati situaciju. Izgledan je napredak.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Mnogi će tek danas shvatiti kako su razvili emocije prema osobi koja živi drugačijim stilom. Nema sumnje kako vas očekuju zanimljivi razgovori. Pokušajte se riješiti stereotipa i prestanite isticati nečije greške i prošlosti jer ćete jedino tako ispraviti sve ono što vam smeta. Možete zaraditi novac ili dogovoriti posao ako ste iskreni.

JARAC (22.12.-20.01.)

Razmislite o svemu što možete napraviti a da vam privatni život postane bolji. Ako ste do sad zanemarivali osobe kojima je do vas stalo, sad je vrijemem da im date do znanja koliko vam je žao i da pokažete koliko cijenite potporu koju vam daju. Poslijepodnevni su sati idealni za druženje sa obitelji i boravak u prirodi.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Postoji dosta toga što će vam danas stvarati nemir ali pokušajte sve gledati pozitivno da bi na kraju dana riješili dobar dio starih problema. Ishodi će ovisit o tome kako nastupite prema osobama koje vam inače stvaraju probleme. Nemojte biti agresivni ali istovremeno pokažite da imate nepromjenjiv stav i jake principe.

RIBE (20.02.-20.03.)

Budite spontani i prepustite se današnjim dešavanjima jer ćete jedino tako na kraju dana shvatiti koliko toga možete napraviti i u kojoj mjeri to mijenja okolinu. Mnogi će se naći pred dogovorom a ako odbijete prvu ponudu, sigurno ćete na kraju zaraditi više novca. U prilog vam idu sve investicije povezane uz nekretnine.