Dnevni horoskop: Mnogi će se konačno pokrenuti a nikome neće nedostajati energije

Kroz dan će preovladavati dobre vibracije pa će i atmosfera biti pozitivna, posebno kada su u pitanju međuljudski odnosi,  ne trebate očekivati nikakve poteškoće niti neugodnu ili tešku komunikaciju.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Uozbiljite se po pitanju vlastite budućnosti i toga gdje se vidite u isto vrijeme sljedeće godine. Dani brzo prolaze a trebate biti svjesniji toga da morate puno naučiti, razviti se i obaviti da bi došli do cilja koji vam je sada najbitniji. Poslijepodne ćete imati priliku za realizirati nešto veliko ali sve ovisi o tome kako ćete krenuti.

BIK (20.04. – 20.05.)

Teško ćete sakriti svoje emocije pa bi neke stvari mogle vrlo lako izaći na površinu i stvoriti privatne probleme. Vaše će strpljenje kroz dan testirati osobe sa kojima ste privatno i poslovno najviše povezani. Budite spremni i voljni saslušati druge prije nego što donesete finalnu odluku. U ljubavi nije vrijeme za planiranje suživota.ž

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Što god radili, nemojte se danas predomišljati i držite se svoje odluke. Ukoliko vas netko zamoli da mu napravite uslugu ili vam na radnom mjestu nadređeni nameću nove obaveze u koje niste sigurni ili za koje nemate vremena, dobro razmislite o tome hoćete li prihvatiti. Odbijte sve što vam se ne uklapa u budućnost.

RAK (21.06. – 21.07.)

Što god tražili u životu, danas možete pronaći. Dobro ćete razumjeti tržište i moći predvidjeti buduće trendove pa ćete uspješno predložiti nove ideje ili pokrenuti vlastiti posao. Iako obično ne volite promjene, danas ćete u njima vidjeti nove mogućnosti i biti spremni dodatno se potruditi da im se prilagodite. Ostanite proaktivni.

LAV (22.07. – 22.08.)

Što ćete više toga napraviti za druge, to ćete se kasnije lakše nositi sa problemima koji će se pojaviti sa nekim od prijatelja ili članova obitelji. Ukoliko radite, koncentrirajte se kako vam ne bi promaknuo bitan detalj. Poslijepodne izađite van i družite se sa osobama koje ne viđate često. Sudjelujte u svemu u što vjerujete.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Dobar dio vas će danas slučajno sresti osobu iz prošlosti stoga ne čudi da ćete ponovno osjetiti emocije koje ste potiskivali dugi niz godina. Nemojte imati prevelika očekivanja, nastupite ležerno i sa humorom. Bez obzira na sve što će se dogoditi, ishod će biti pozitivan a vi ćete imati jasniju viziju onoga što želite u budućnosti.

VAGA (23.09.-22.10.)

Dosta će vas zbunjivati životna pitanja vezana uz novac i poslovnu poziciju. Mnogi će se tako prepasti budućnosti a dobar dio vas će iz nesigurnosti tražiti potporu prijatelja i članova obitelji. Imajte na umu da sami morate donijeti neke odluke i budite oprezni kako vas netko ne bi iz dobre namjere odveo u pogrešnom smjeru.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Puno će toga biti u zraku pa ćete se teško nositi sa poslovnim izazovima i kriznim situacijama. Distancirajte se kako bi prvo dovršili ono što ste započeli a onda se konzultirajte sa kolegama ili nadređenima. Ako niste u nešto sigurni, nemojte sami donositi odluku niti brzati sa zaključcima. Privatni će odnosi biti dovedeni u pitanje.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Imat ćete potrebu otputovati ili promijeniti svoju svakodnevicu tako da bi poboljšali životni stil. Prije nego što napravite bilo što od toga, ako mislite izbjeći probleme, razmislite o tome hoćete li se boriti protiv vjetrenjača ili ćete se upustiti u nešto ilegalno. Pokušajte poštivati pravila i nemojte na prvo mjesto stavljati slobodu.

JARAC (22.12.-20.01.)

Iskombinirajte posao sa zabavom ako mislite ostaviti dobar dojam koji će i potrajati. Danas možete uvesti nekoliko značajnih promjena, posebno ako se koncentirate na način na koji zarađujete za život. Osoba za koju to najmanje očekujete, danas će vam okupirati misli pa ćete teško odoljeti potrebi da joj se navečer javite.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Dosta ćete komunicirati i družiti se sa različitim osobama. Pripazite na to da ne pretjerate u reakcijama i ne obećate stvari koje ne možete ili ne želite ostvariti. Ako prijeđete granicu i počnete se hvaliti nečim što nije vaša zasluga, netko će vas otvoreno prozvati i osramotiti. U prilog će vam najviše ići promatranje i učenje.

RIBE (20.02.-20.03.)

Dajte sve od sebe kako bi zaštitili svoje interese, novac i poslovni status. Bit ćete uspješni u bilo kakvim pregovorima i rješavanju pravnih pitanja. Pripazite na to kome vjerujete jer bi vas netko mogao razočarati a u svemu što odlučite raditi samostalno proći ćete ekstremno dobro. Ne dajte se odgovoriti od starih ideja, piše tarot-horoskop.