Dnevni horoskop: Slobodno se opustite i slijedite intuiciju

Slobodno se opustite i slijedite intuiciju ali nemojte brzati sa donošenjem novih odluka i iznošenjem stavova o aktualnostima.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Dobar dio vas očekuje jako zanimljiv dan. Naime, javit će vam se osoba iz prošlosti koju nikada niste mogli zaboraviti te vam pomoći da krenete prema naprijed. Dobit ćete odgovore na stara pitanja i konačno razriješiti nesporazum koji se dogodio prije nekoliko godina. Privatne probleme počnite rješavati na direktan način.

BIK (20.04. – 20.05.)
Vrijeme je da izravnate račune i danas prihvatite da ste neke stvari pogrešno napravili. Budite iskreni i direktni jer ćete tako krenuti dalje te u puno boljem smjeru. Onoga trenutka kad se riješite svega što visi u zraku, nestat će stres i napetost a život će vam biti puno veseliji. U ljubavi prihvatite mane osobe koja vam je draga.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Tajne vas samo mogu dovesti u nevolje. Osoba koju poznajete preko posla mogla bi nehotice otkriti nešto što pokušavate sakriti stoga budite oprezni i imajte na umu sa kim razgovarate. Da bi dobili potrebne resurse, dio vas će morati promijeniti poslovnu komunikaciju. Prijatelji će vam ponuditi dobro ali zahtjevno rješenje.

RAK (21.06. – 21.07.)
Isplanirajte poslijepodnevno obiteljsko druženje ili odvojite više vremena za osobu koja vas privlači. Danas nećete moći pogriješiti stoga se opustite i slobodno slušajte intuiciju. Spontanost će vas dovesti do nove ljubavne prilike a oprezni trebate biti samo ako je riječ o osobi koja je u braku. Budite svjesni ograničenja.

LAV (22.07. – 22.08.)
Emotivna zbunjenost i nesigurnost neće biti vaša krivica ali ćete, željeli to ili ne, biti uvučeni u tuđe privatne probleme a to će vas dosta uznemiriti. Koliko god bili empatični i osjetljivi za tuđe potrebe, nemojte dozvoliti da vas drugi iskorištavaju. Informacije provjerite i istražite samostalno inače bi moglo doći do veće zablude.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Ukoliko ste na odmoru, opustite se i prihvatite sve što vam život nosi. Ako radite, okrenite se pozitivnim promjenama i pokažite ostalima koliko ste savjesni u obavljanju obaveza te kreativni u pronalasku novih rješenja za stare probleme. Poslijepodne je idealno za ispunjavanje obećanja i za nove ljubavne odnose.

VAGA (23.09.-22.10.)
Danas će se većina vas osvrnuti na prošlost da bi konačno nešto naučili i sami sa sobom riješili pitanje koje vas često muči. Ukoliko niste zadovoljni radnim mjestom ili plaćom a već ste istražili mogućnosti i svjesni ste kako se ne možete dalje razvijati u tom poduzeću, obavezno potražite novu priliku. Razmotrite stare ciljeve.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Razmišljajte razumno i nemojte dozvoliti da vašim odlukama upravljaju emocije. Osoba na koju ste se oslanjali u prošlosti sad bi vas mogla razočarati i uzrokovati probleme. Prije nego što donesete bilo kakvu odluku, obavezno izvažite sve prednosti i mane. Nemojte ni u čemu brzati, imate dovoljno vremena za sve istražiti.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Situacije će se kroz dan brzo mijenjati stoga nemojte brzati sa odlukama i iznošenjem svoga mišljenja. Držite se pravila i ograničenja na poslu inače ćete se morati suočiti sa kritikama nadređenih ali ovaj put bez argumenata. Osoba sa kojom ste radili u prošlosti mogla bi vam izazvati osjećaj krivnje, napravite odmak.

JARAC (22.12.-20.01.)
Kada su u pitanju dom i stanovanje, danas ćete moći uvesti nekoliko zanimljivih promjena koje će vam pomoći da se osjećate sretnije. Što se tiče novca, očekuje vas neobičan razvoj dešavanja pa tako na kraju dana nećete moći odrediti što trebate napraviti. Budite pametni i poduzetni a istovremeno ne otkrivajte sve svoje namjere.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Budite oprezni po pitanju onoga što govorite jer bi nehotice mogli uvrijediti osobu koja vam može stvoriti probleme ili prenijeti pogrešne informacije povezane uz vrlo ozbiljnu situaciju. Uvijek dovedite u pitanje svoje motive a za svaku priliku razmislite kako se uklapa u vaše dugoročne ciljeve. Oslonite se na stare prijatelje.

RIBE (20.02.-20.03.)
Oni od vas koji pokušavaju pronaći balans između privatnih ciljeva i obiteljskih obaveza, danas će ugodno iznenaditi i sebe i druge. Osoba koju smatrate tvrdoglavom i ne vjerujete da može odstupiti od svojih stavova, danas će iznijeti drugačija razmišljanja i pokazati kako je spremna na kompromis. Iskoristite svaku priliku, piše tarot-horoskop.