Koji horoskopski znakovi su najbolji prijatelji

Astrološka kompatibilnost vrijedi i kada se radi o prijateljima, a ne samo romantičnim partnerima. U nastavku teksta saznajte koji horoskopski znak vam najbolje odgovara kao najbolji prijatelj

Astrološka kompatibilnost nije uvijek 100 posto tačna, ali često postoje znakovi koji su čvrsto kompatibilni jedan s drugim i savršen su prijateljski dvojac. Pročitajte koji horoskopski znak je vama idealna prijateljska srodna duša.

Ovan

Zračni znak Blizanci najbolje odgovara ovom vatrenom znaku. Ovan i Blizanci imaju dar zanosa,a ovo se prijateljstvo temelji na tome što oboje vole ogovarati i komunicirati. I vjerojatno će imati iste stavove. Ovaj se dvojac ne boji ići u dublje teme, a njihovo je prijateljstvo obično ispunjeno uzbuđenjem.

Bik

Pouzdani Biki najbolje ide uz Djevicu. Ovaj se par voli smijati i uživati ​​u međusobnom društvu. Oboje se vole zabavljati i opustiti, što ih može zbližiti.

Blizanci

Razigrani Blizanci, pored Bikova vole i Djevice. Ovaj Merkurov par može promišljati i razgovarati o bilo kojoj situaciji. Također međusobno cijene smisao za humor. Ovaj par je zapravo istinsko značenje pojma najbolji prijatelji zauvijek.

Rak

Škorpionima je lako postati blizak s Rakovima. Dinamični dvojac ovdje je da se zabavi i hrani s energijom dobrog osjećaja. Vole dobru zabavu koja će im poslužiti kao način da se povežu jedan s drugim na dubokoj i smislenoj razini. Dok se Rak i Škorpion uvijek spremaju za dobar provod, nije uvijek zabava; oni se povezuju i na smislene načine.

Lav

Lavove najbolje razumiju oni koji su rođeni pod avanturističkim i strastvenim suncem Strijelca. Njihova povezanost proizlazi iz međusobnog umjetničkog i kreativnog razumijevanja. Oni cijene međusobna mišljenja i ustrajnost. Ova dva znaka zajedno vole biti maštovita, što u konačnici dovodi do neraskidive veze.

Djevica

Zagonetni Škorpioni najbolji su prijatelji za Djevicu. Oni vole zajedno ići u dubinu bilo koje teme razgovora, te zato mogu voditi duge razgovore o istinama koje su zajedno otkrili. Ovo prijateljstvo je intenzivno i potpuno ispunjavajuće.

Vaga

Za skladne Vage, savršen je ekscentrični i intelektualni Vodenjak. Ovaj zračni par voli se povezivati ​​preko umjetnosti i glazbe. Kritizirat će, analizirati i raspravljati o svakom pojedinom detalju – i svidjet će im se svaka minuta provedena zajedno.

Škorpion

Kao što ste možda primijetili, ovaj se tajanstveni znak dobro slaže s nekoliko tipova ljudi – ali oni definitivno trebaju intuitivne Ribe pored sebe. Škorpion i Ribe su izuzetno čarobni i instinktivni, što može djelovati kao ljepilo koje će ih držati zajedno. Također, poštuju tuđe emocije i granice,a to je neophodno u zdravom prijateljstvu.

Strijelac

Ovan je idealan prijatelj za Strijelca. Oni će se puno smijati i nadahnjivati ​​jedan drugoga. A ako se međusobno poštuju i izbjegnu svađe oko toga tko je najbolji, ovaj dinamični dvojac može potrajati.

Jarac

Za Jarca je najbolji prijatelj avanturistički Blizanac. Oni dijele isti marljivi pristup životu i vole zajedno uživati ​​u plodovima svojeg truda. Ovo dvoje prijatelja mogu zajedno osvojiti svijet.

Vodenjak

Još jedan nevjerojatan par najboljih prijatelja su Vodenjak i Lav. Oni mogu zajedno dijeliti svoju osjećajnu stranu. Osim toga, uvijek će drugome ponuditi svoje rame za plakanje. Kako je u prijateljstvu odanost ključna, upravo zbog toga je ovaj dvojac idealan za dugotrajno prijateljstvo.

Riba

Savršen spoj za intuitivne Ribe je definitivno emotivni Rak. Kad se ovo dvoje ujedini, nema toga što ovo dvoje ne može postići. Najviše će voljeti zajednička putovanja i istraživanja, a imaju i slične ukuse u hrani i piću, što će učiniti njihovo prijateljstvo više zabavnim, piše Refinery29.