Popularni filmski ljubavni parovi: Dobna razlika ponekad i bizarna

Ljubavni parovi u filmovima često osvoje srca gledatelja, ali mnogima promakne činjenica da je između glumaca skoro pa bizarna dobna razlika.

Tako su 30-godišnji muškarci ljubili maloljetne djevojke, ali i obrnuto. BuzzFeed piše da su poremećene razlike u godinama između glumaca.

U “Fantomu iz Opere” Emmy Rossum ima tek 17 godina, dok njeni partneri Gerard Butler i Patrick Wilson imaju 33, odnosno 30 godina.

The Phantom of the Opera
The Phantom of the Opera

Maitreyi Ramakrishnan imala je samo 17 godina kad je počelo snimanje serije “Never Have I Ever”, a njen partner Darren Barnet imao je 29 godina.

Never Have I Ever
Never Have I Ever

U klasiku “Pjevajmo na kiši” Gene Kelly ima 40 godina. Debbie Reynolds, koja je utjelovila njegovu ljubav, imala je samo 19.

Singin' in the Rain
Singin’ in the Rain

Iako su nam danas jedan od omiljenih parova u stvarnom životu, kad je počelo snimanje serije Lude sedamdesete Mila Kunis imala je tek 14 godina, dok je Ashton napunio 19. Mila je lagala o svojim godinama kako bi dobila ulogu, a čak je i Ashtonu bilo neugodno kad su snimali prvi poljubac.

That '70s Show
That ’70s Show

“Bilo je zaista čudno, pitao sam se je li to uopće legalno. Smijem li ja to uopšte? Pa imala je samo 14 godina, bila mi je poput mlađe sestre”, rekao je kasnije.

Da nisu samo muškarci u plusu dokazuje serija “Dječak upoznaje svijet” , u kojem je Rider Strong imao 17 godina, a glumica koja je glumila njegovu djevojku Trina McGee imala je 29.

Boy Meets World
Boy Meets World

U “Piratima s Kariba” Keira Knightley imala je tek 17 godina, dok je Orlando Bloom napunio 25.

Pirates of the Caribbean
Pirates of the Caribbean

Iako su se mnogi nadali da je s njom prevario suprugu, Will Smith je u “Fokusu” imao 46 godina, dok je Margot Robbie 22 godine mlađa.

Focus – Official Trailer 2 [HD]

Never drop the con. Will Smith and Margot Robbie star in FOCUS, in theaters February 27th. http://focusmovie.com https://www.facebook.com/FocusMovie Will Smi…