Šatro/ Bosanci ne žele primati rusku vakcinu jer ne sadrži čip Billa Gatesa

Bosanci i Hercegovci jednoglasno su odlučili da ne žele primati novootkrivenu rusku vakcinu protiv koronavirusa jer ista ne sadrži čip Billa Gatesa koji je prvobitno obećan. 

Udruženje ujedinjenih građana Bosne i Hercegovine kada su u pitanju nebitna i glupa pitanja izašli su u javnost sa ovim, jedinstvenim stavom.

“Mi smo odlučili da ova ruska vakcina nije dobra i da nam ne može pomoći. Ona ipak zaista nije odobrena od strane Sjedinjenih Američkih Država i što je najbitnije ista ne sadrži obećani čip Bila Gejtsa uz pomoć kog nas on može pratiti u stopu. Mi želimo da imamo razlog kasnije da kreiramo sopstvene teorije zavjere koje su istinite i na osnovu kojih možemo da krivimo Bila za naše propuste i buduće životne greške. Kako mi da Ruse krivimo ako oni nisu ubacili ništa u vakcinu? Mislim nisu ubacili ništa što je nama poznato a što nam može biti krivac za buduće životne greške, a nama, kao ujedinjenim nacionalnostima Bosne i Hercegovine mora biti omogućeno da imamo krivca za ovakve stvari. Bosanci i Hercegovci neće pristati na bilo šta manje od čipa i tu je kraj diskusije. Mi ne pristajemo da budemo građani drugog reda ovog kontinenta. Ako će svi da primaju vakcine koje su nastale u engleskom govornom području vala ćemo i mi”, izjavio je za portal Šatro.info predstavnik Udruženja, Amar Ujedinitelj.

Ujedinitelj je na kraju razgovora dodao da je ovakav stav finalan i neće se promijeniti osim ukoliko se dogodi da građani SAD-a ili neke druge europske države, ne počnu vakcinisati ovom, ruskom, vakcinom.