Tinejdžerska ljubav: Djevojci zaraženoj koronavirusom svaki dan dolazio pod prozor

Sedamnaestogodišnja Camila Baldasso saznala je da je pozitivna na koronavirus, te je morala u samoizolaciju, a njen momak je svaki dan bio pod njenim prozorom, jer ih, kako kaže, ništa ne može razdvojiti.

Camilla nije imala simptoma, ali je morala u samoizolaciju, pa je devetnaestogodišnji Collin koji je negativan, odlučio svakodnevno dolaziti u posjetu,

Collinu je ta činjenica teško pala, pa je vrlo brzo smislio kako da se drže mjere fizičke udaljenosti, ali da ipak budu zajedno.

“Rekao mi je da je jako tužan što ne možemo biti zajedno, ali da će i dalje, bez obzira na sve mjere, biti uz mene.”

Collin svoje obećanje nije prekršio – svakog dana dolazio je ispred njezine kuće u Teksasu, donosio joj hranu i društvene igre kako joj ne bi bilo dosadno, a nekoliko sati je obavezno sjedio u dvorištu kako bi razgovarali i družili se.

“Zajedno smo večerali, razgovarali… Uvijek smo pronašli neku zanimaciju. Ponekad sam se osjećala loše jer je znala padati kiša, a on bi svejedno sjedio vani. Znali su ga ubosti i komarci, ali svaki put je govorio da je vrijedilo.”

Camila je rekla kako joj je izolacija bila teška za izdržati, ali Collinove posjete olakšale su vrijeme koje je morala provesti kod kuće, prenosi LADBible.

Nakon deset dana djevojci je stigao negativan test na koronavirus, pa su ponovno mogli provoditi vrijeme zajedno – bez fizičke udaljenosti.