UniCredit Bank nudi popust za opremanje školaraca uz Mastercard kartice

Kako bi roditeljima olakšala početak nove školske godine, u periodu od 15.08.2020. do 30.09.2020. godine, UniCredit Bank je pripremila poseban popust od 10% za plaćanja Mastercard karticama UniCredit Bank na prodajnim mjestima partnera, uključujući i njihove web trgovine.

Super pogodnost koja se odnosi na neakcijski asortiman odabranih trgovaca, osigurat će ugodniju kupovinu novog školskog pribora, odjeće, obuće ili elektronske opreme za školarce.

Popust možete iskoristiti u knjižarama Exclusive, Jumbo prodavnicama i knjižari Grafičar u Bihaću na cjelokupnom asortimanu školskog pribora i opreme.

U Moj shop dućanima iskoristite popust i pronađite dječiji i školski asortiman, a na policama Nameks prodajnih marketa pronađite pernice i torbe za vaše đake, te iskoristite popust od 10%.

Pripremiti školarca za novu sezonu nije lagan posao i iznosi koje izdvajate samo za obuću i odjeću mogu biti visoki, no i to je ovog puta lakše, jer uz plaćanje Mastercard karticama UniCredit Bank očekuje vas popust na cjelokupan asortiman u Juventa Sport, Okaidi i Blukids Sarajevo prodajnim objektima, potomna novu kolekciju Đak sportske opreme, kao i popust na dječiji asortiman u prodavnicama Astra i Borovo.

Kako bi se spremno dočekao svaki oblik nastave, UniCredit Bank je osigurala i popuste na računarsku opremu u prodavnici i web trgovini Tehno shop-a, te Mališić Home&Decor prodavnici u Mostaru i Međugorju (asortiman laptopa, tableta i mobitela).

UniCredit Bank nije zaboravila i na važnost radnog prostora koji vaši školarci koriste, tako da je osigurala popuste za kupovinu u prodajnim objektima Mališić, koji nude odličan asortiman dječijeg programa (dječije sobe, kompjuterski stolovi i stolice).

Više detalja o asortimanu trgovaca, kao i prodajnim mjestima na kojima možete ostvariti popuste, provjerite na web stranici unicredit.ba.