Vodeni horoskopski znakovi: Emocionalni i tajnoviti

Znakovi horoskopa se dijele u nekoliko skupina.

Prva od njih je podjela po elementima. Radi se o 4 osnovna elementa našeg planeta –Vatra, Zemlja, Zrak i Voda. Svaki od tih elemenata nosi određene karakteristike svakom znaku horoskopa.

Vodeni horoskopski znakovi su Rak, šKorpion i Ribe. Ove znakove motiviraju i stimuliraju emocije, osjećaji i duboki osobni razgovori. Oni se često više bave tuđim osjećajima i potrebama nego vlastitima. Intuitivnost i tajnovitost su često glavne značajke vodenih znakova.

Kada više ne mogu izdržati osjećaje u svijetu koji ih okružuje, povlače se u svoj vlastiti, privatni svijet. To može dovesti do kompulzivnih ponašanja i života u strahu. Ako su emocije prejake, često mogu postati ovisnici o drogama, alkoholu, hrani ili nečem drugom što spriječava osjećanje tih dubokih emocija.

Povjerenje je njihova velika potreba, a to mi može donijeti zemlja, zemljani znakovi. Zemljani znakovi donose potrebnu stabilnost i dosljednost vodenim znakovima što ih drži u jednom mirnijem i zdravijem načinu života.

U stvari, vodeni znakovi mogu biti toliko emocionalni da najjednostavnije stvari mogu napuhati van proporcija u velikim, dramatičnim scenama. Također, ne vole bučnu osobnost zračnih i vodenih znakova, piše tarot-horoskop.