Danas radovi na vodovodnoj mrežu u 28 ulica

Radovi na popravkama kvarova, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, danas će biti izvođeni u 28 sarajevskih ulica. 

To su: Blagovac III, Rifata Burdževića, Kasindolska, Šefika Dorića, Dumače, Hotonj, Barica, Ugorsko, Dreskovača, Krše, Menjak, Muje Šejte, Telali, Vitkovac čikma, Kasima Hadžića, Porodice Foht, Neretvanska, Fra Matije Divkovića, Grlićića brdo, Rogina, Panjina kula, Ivana Gorana Kovačića, Terzibašina, Bardakčije, Dobrinjske bolnice, Vahide Maglajlić i Trg nezavisnosti.

Okončanje radova očekivano je u poslijepodnevnim satima.

Podsjećamo, jučer su vršeni radovi u ulicama: Hasana Kaimije, Behdžeta Mutevelića, Trg heroja, Asima Ferhatovića i Marcela Šnajdera. Pročepljenje i čišćenje slivnika vršit će se u ulicama Barska, Brčanska, Antuna Branka Šimića a ručno čišćenje slivnika u ulici Trg solidarnosti. Crpanje septičke jame vršit će se na lokalitetu Zujevine a crpanje i pročepljenje preliva u ulici Brčanska.

Naknadno je zbog kvara na glavnoj vodovodnoj cijevi u ulici Fejze Softe, došlo do prekida vodosnabdijevanja u istoj i u ulici Bjelašnička.