Dnevni horoskop: Nemojte se suzdržavati osim u situacijama kad bi mogli nekoga povrijediti

Neki će biti dobro raspoloženi i spremni za nova osvajanja dok će se kod drugih pojaviti neopravdane sumnje u sebe i vlastite ciljeve. Kako bilo, nemojte se suzdržavati osim u situacijama kad bi mogli nekoga povrijediti.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Prihvatite poziv za putovanje samo ako bi mogli riješiti nešto što vam je bitno a povezano uz posao. U suprotnom, pokušajte sve riješiti telefonskim putem ili odgoditi za neki drugi dan. Danas ćete imati vrlo zanimljiv pristup kojim ćete zaintrigirati ljude koje danas upoznate. Nemojte se bojati blefirati ili manipulirati.

BIK (20.04. – 20.05.)
Koliko god će se osoba danas slagati sa vama i idejama koje imate, jednako će ih toliko izraziti nezadovoljstvo, kritizirati vas i snažno se protiviti svemu što predložite. Nemojte dozvoliti da vas sitnice izbace iz takta, uvijek će biti netko tko nije zadovoljan i nikada nećete moći usrećiti apsolutno sve ljude. Ostanite vjerni sebi.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Nemojte na sebe preuzimati prevelike rizike niti previše računati na faktor sreće. Budite realni i čvrsto nogama na zemlji inače ćete povjerovati osobi koja nema poštene namjere pa tako, u najgorem slučaju, izgubiti dosta novca. Koliko god imali jako samopouzdanje, nešto će u privatnom životu promijeniti ono što je bilo sigurno.

RAK (21.06. – 21.07.)
Nemojte zanemariti poslovne obaveze i eventualne zaostatke koje morate riješiti do ponedjeljka. Tek kad obavite sve što morate, moći ćete se u miru opustiti i posvetiti osobi kojoj volite. Dan je idealan za romantiku i intimne razgovore usmjerene planiranju budućnosti. Slobodno isplanirajte shopping ili odlazak na večeru.

LAV (22.07. – 22.08.)
Danas će vam sve ići od ruke, nemojte to pokvariti tako što ćete potrošiti novac koji još uvijek nemate, pretjerati sa flertom ili komplimentima odnosno odvojiti previše vremena za poroke ili osobe koje to ne zaslužuju. Ne treba vam novac da bi se dobro zabavili. Klonite se tajnih afera jer će se vrlo brzo otkriti.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Nemojte se sami suočavati sa problemima koji će danas izaći na površinu. Naime, bit ćete dosta zamišljeni i skloni promisliti o situacijama na jedan drugačiji način. Osim što ćete tako dovesti stvari u pitanje, istovremeno ćete puno lakše definirati sve što vam ne odgovara ali nemojte nagliti niti se oslanjati na intuiciju.

VAGA (23.09.-22.10.)
Jutro odvojite za rješavanje obiteljskih obaveza i kućanskih poslova a nakon toga slobodno otiđite na izlet ili dogovorite kavu sa osobom koju niste vidjeli dulje vremena. Posvetite većinu dana sebi i pritom se okružite osobama koje imaju slične interese kao i vi. Nakon što vam netko otkrije svoju tajnu, bolje ćete shvatiti sebe.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Postoji puno toga što možete ponuditi stoga se nemojte ograničavati niti misliti da je netko drugi bolji od vas. Dan je idealan za putovanja koja su povezana uz buduće poslove i dodatne izvore zarade. Prisustvujte dešavanjima na kojima bi mogli susresti nekoga od starih poslovnih partnera ali ostavite vremena i za ljubav.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Danas ćete se teško moći osloniti na vlastitu intuiciju stoga se, prije donošenja bilo kakvih većih odluka povezanih uz financije ili privatni život, obavezno konzultirajte sa osobom iz kruga prijatelja. Nećete moći kontrolirati svoje emocije pa bi mogli reći nešto što ne mislite, radije se udaljite od osoba koje su vam drage.

JARAC (22.12.-20.01.)
Dan je idealan za uvođenje noviteta u sve što je povezano uz svakodnevicu odnosno dom i stanovanje. Osoba sa kojom ste bliski jasno će vam reći kako vam je spremna dati sve potrebne resurse kao i podršku. Kada je u pitanju posao, nemojte izbjegavati razgovore o budućnosti. Poradite na samopouzdanju da bi sebe pohvalili.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Slobodno slušajte svoju intuiciju ukoliko vam ona govori da na sebe preuzmete dodatne odgovornosti ili unovčite hobi. Dan će biti prepun neočekivanih ali pozitivnih dešavanja. Izgledne su i promjene u okolini a iako ćete se nekih preplašiti, zapravo će vas dovesti do puno bolje budućnosti i pomoći vam da postanete bolji.

RIBE (20.02.-20.03.)
Slobodno se zabavite ali tako što ćete se istovremeno kloniti nevolja. Kada je u pitanju novac, nemojte pristajati na sumnjive uvjete niti se upuštati u poslove koji su na rubu zakona. U privatnom životu pripazite na to da ne povrijedite nečije osjećaje, nije vrijeme za izazivanje problema niti za sramoćenje onih koje volite, piše tarot-horoskop.