Dnevni horoskop: Okružite se kvalitetnim osobama koje su poslovne, pravedne

Mjesec će se danas nalaziti u Lavu što će svim znakovima osigurati pozitivnu energiju i dobro raspoloženje. Svaku nepriliku uz humor možete pretvoriti u nešto zabavno.

Izgledne su nove ideje i povećana kreativnost pa je bitno okružiti se kvalitetnim osobama koje su poslovne, pravedne i ne gube vrijeme na sitnice.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Prije nego što odlučite izaći van na kavu ili se prepustiti zabavi, riješite sve manje obaveze i eventualne zaostatke. Dan je idealan za odlazak u shopping, posebno ako planirate kupiti sitnice koje vesele vas ili drugu osobu. Netko sa kim ste dosta bliski neće biti raspoložen za vaše probleme, nemojte odmah burno reagirati.

BIK (20.04. – 20.05.)
Nemojte sami sebe podcjenjivati, radije sebi postavite ciljeve koji su teže ostvarivi jer ćete jedino tako na kraju biti u potpunosti zadovoljni. Već su prijepodne mogući razni poslovni izazovi ali ako ostanete fokusirani i slušate svoju intuiciju, na kraju ćete dana biti sretni. Mnogima će dan uljepšati posebna osoba iz prošlosti.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Nemojte se ljutiti niti protiviti ako vas drugi danas uvuku u aktivnosti koje ne želite jer će vam to pomoći da bolje razumijete svoj život i trenutnu društvenu ulogu. Posebnu pozornost posvetite poslovnim zadacima koji uključuju timski rad, idealno bi bilo okružiti se osobama kojima vjerujete i sa kojima ste već radili u prošlosti.

RAK (21.06. – 21.07.)
Kada su u pitanju poslovne obaveze, promijenite pristup da bi iznenadili sve one koji vas kritiziraju ili omalovažavaju vaš rad. Općenito ćete najveći uspjeh ostvariti ako koristite element iznenađenja. Danas ćete steći prednost i nadmašiti konkurenciju ali to ne znači da se trebate hvaliti, ostanite skromni i vjerni sebi.

LAV (22.07. – 22.08.)
Kada je u pitanju privatni život, nemojte se udaljavati od tekućih problema niti bježati od razgovora jer ćete tako stvoriti još veće probleme koji vam mogu promijeniti budućnost. Budite strpljivi i spremni se prilagoditi tuđim zahtjevima ali uz uvjet da su opravdani. Dan je idealan za sve poslove povezane uz nekretnine.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Nemojte donositi odluke na temelju emocija. Netko će pokušati iskoristiti vašu dobrotu i empatiju što ne znači da će vam stvoriti probleme ali znači da će vam oduzeti vrijeme koje možete pametnije iskoristiti. Umjesto da odmah date novac, razmislite o tome da ponudite svoje vrijeme ili uslugu. Klonite se tajnih ljubavnih susreta.

VAGA (23.09.-22.10.)
Još jednom razmislite o svemu što vas motivira a onda zauzmite drugačiji pristup prema rješavanju privatnih problema. Budite posebno oprezni u načinu na koji se ophodite prema dragim osobama jer ćete upravo time odrediti daljnji tijek odnosa. U ljubavi su mogući ozbiljni problemi ukoliko pokažete da niste sigurni u sebe.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Ako trebate donijeti bitnu odluku ali niste sigurni u njenu ispravnost, konzultirajte se sa voljenom osobom ili nekim od bliskih prijatelja. Putovanja izbjegavajte jer su moguća kašnjenja i zastoji. Oni od vas koji u poslu planiraju pregovore o plaći, moraju uzeti u obzir sve osobe koje su uključene a onda korigirati pristup.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Bit ćete zbunjeni po pitanju nečega što će vam nuditi osoba koju ne poznajete baš najbolje. Nemojte donositi brze odluke niti misliti da će prilika nestati, radije dobro razmislite i istražite stvari koje vas čude. Ukoliko danas planirate sklopiti poslovni dogovor, prije nego što poduzmete prve korake obavezno sve stavite na papir.

JARAC (22.12.-20.01.)
Koliko god se dobro osjećali u nečijem društvu, nemojte otkrivati detalje o svom privatnom životu i osobama koje volite. Budite oprezni po pitanju toga kako se nosite sa nepoznatim situacijama. Prije nego što se odlučite na drastične promjene, morat ćete bolje istražiti što to podrazumijeva i kakvi problemi mogu iz toga nastati.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Ako vas nešto muči i nikako ne možete pronaći rješenje problema, razmislite o situaciji i pokušajte je sagledati iz perspektive drugih ljudi. Na poslu, ukoliko želite preokrenuti situaciju u vlastitu korist, morate preuzeti tuđi dio posla što će značiti i prekovremeni rad. U ljubavi se odvažite, pokrenite razgovor ili napravite prvi korak.

RIBE (20.02.-20.03.)
Bit ćete dosta zabavni, odlično raspoloženi i spremni za humor. Danas ćete privući dosta pozornosti, posebno kada je u pitanju posao a netko će vam iznijeti ideju koja će vas zaintrigirati. Ipak, budite oprezni jer će ista osoba koja prepozna vaš potencijal, sigurno biti sklona flertu. Nemojte se previše zanositi tuđim obećanjima, piše tarot-horoskop.