Dnevni horoskop: Ovnovi ljubavne stvari žele mijenjati iz temelja, Lavovi trebaju priznati da im ne ide

OVAN

Možda ćete osjetiti iznenadni poriv da mijenajte stvari iz temelja, ali pričekajte, jer je on prolazan. Elegantnim potezima uspjet ćete riješiti većinu svojih današnjih radnih zadataka. Bit ćete učinkoviti. Idite na sport.

BIK

Skinut ćete s dnevnog reda sitne čarke i nesuglasice proteklih dana i opet uspostaviti ravnotežu u vezi. Ono što ste postigli, postigli ste. Ne treba to sve opet analizirati. Ako vas povuče da to činite, olabavite. Odmorite se, ali se i saberite.

BLIZANCI

Oni u vezama gledat će da što više vremena provedu kod kuće zajedno s partnerom i tu se opuste od svega. Što se posla tiče danas, spremni ste ga prepustiti drugima, a sami biste se rado “šlepali“. Ipak, raditi se mora. Boravite na svježem zraku.

RAK

Danas ćete se primiriti i smanjiti svoja ljubavna očekivanja. To će biti mudro, pa ćete i uspjeti uživati u onom što imate. To što vi znate neke stvari o nekim ljudima rezultat je vaše sposobnosti da ih dokučite. Ne morate to i pokazati. Nemir i nervoza.

LAV

Već vam je dosadilo da lupate glavom o zid. Priznajte da ne ide. Bolje je strpjeti se, nego na silu tražiti ljubav. Neke stvari su vam potpuno jasne i bez obzira što danas vjerojatno nećete izraziti svoje spoznaje, gradite smion plan u glavi. Budite strpljiviji.

DJEVICA

Dolazite u iskušenje da brzo riješite dvojbe partnera, ali ne forsirajte ništa, jer će se stvari rasplesti same od sebe. Izgurali ste još jednu malu pobjedu, ali ne forsirajte nametanje svog mišljenja drugima. Opustite se i odmorite. Naspavajte se već jednom.

VAGA

Dvojit ćete kako se postaviti u jednom osobnom odnosu. Boli vas što ste provocirani, ali ipak volite. Nedostaju vam senzacije, pa ćete malo razmisliti kako izazvati skandal na poslu kojim ćete promovirati sebe. Njegujte prijateljstva.

ŠKORPIJA

Imat ćete potrebu prošetati na svježem zraku, a voljena osoba će vas slijediti. Bit će to zaista zdravo. Toliko vas toga zaokuplja, a ničega da se prihvatite čvrsto. Danas ćete ploviti u svom svijetu iluzija. Veselite se onom što volite.

STRIJELAC

Uspjet ćete nadvladati svoje unutrašnje porive za promjenom i naći zajednički jezik s voljenom osobom. Čvrsto stojite na zemlji i teško da vas išta može odvratiti od vašeg plana. Sigurni ste u sebe i jednako nastavljate dalje. Budite više hedonist.

JARAC

Moguće je da će vas partner danas malo zabrinuti zato jer će pod svaku cijenu željeti nešto riješiti, a vi ćete biti osjetljivi. Ako otvorite svoj mail, možete vidjeti niz poruka iz inostranstva. Neke sadrže i poslovne ponude. Mali stresovi.

VODOLIJA

Bliži ste jedno drugom, možete prošetati, izaći među ljude ili pozvati drutšvo k sebi doma. Veza se razvija. Neopipljivi poslovi ići će vam od ruke, a u konkretnim stvarima malo ćete zabušavati. Imate pravo na zabavu.

RIBE

Ako izađete van među ljude, osjetit ćete olakšanje. Stoga prihvatite poziv za druženje bez obveza. Teško da će itko od vas danas ozbiljnije misliti o poslu. Ako ima takvih, i oni će raditi labavije. Izađite u kino.

Izvor: ehoroskop.net