Janice iz serije Prijatelji: Zašto je zapravo imala iritantan glas

Glumica Maggie Wheeler otkrila je zašto je zapravo nastao iritantni glas lika Janice u seriji “Prijatelji”.

Maggie koja je igrala Janice, Chandlerovu (bivšu) djevojku s nevjerojatno visokim tonom glasa i smijehom koji je tijekom godina postao jedan od najprepoznatljivijih TV smijehova, inače ne govori tim tonom glasa, no na audiciji se predstavila upravo tako i oduševila autore najpoznatijeg sitcoma svih vremena.

Maggie je prije toga dobila otkaz u seriji “These Friends of Mine” danas omražene voditeljice Ellen DeGeneres te kaže da je bila slomljena zbog toga. Zato se na audiciji za Prijatelje odlučila potpuno osloboditi i pokušati nešto novo kako bi ostavila drugačiji dojam od svih, i tako je nastao Janicein glas.

The Worst Of Janice | Friends

Torture yourself with 7 straight minutes of Janice being Janice in Friends. OH MY GOD, how did Chandler EVER go out with her… ➡️SUBSCRIBE FOR MORE: http://…

“Da sam na audiciju došla bilo koji drugi dan možda bih je odradila drugačije, no tad sam došla još pod dojmom otkaza i osjećala sam se slobodnom. Odlučila sam da to želim tako napraviti i ispalo je u moju korist”, ispričala je glumica.

Nešto ranije o istoj je temi progovorila u emisiji The Morning Show.

“Odlučila sam da ću to napraviti čim sam vidjela audicijsku scenu. Unaprijed sam to odlučila. A smijeh sam kreirala jer sam znala da je Matthew Perry veoma smiješan i da će me nasmijavati na setovima. Zato sam računala da je bolje da Janice ima specifičan smijeh jer će me ovaj nasmijavati svaki put kad budemo nešto zajedno radili”, rekla je.

Janice se u seriji pojavila 1994. godine te ostala kao epizodna uloga sve do 2004.

A kako Maggie zvuči kad nije Janice možete poslušati u videu (od 0:30).

‘Friends’ Actress Maggie Wheeler Re-Creates Janice’s Best Lines | TODAY Original

Maggie Wheeler, who played Janice on “Friends,” talks about working with Matthew Perry and looks back on her character’s best moments. ” Subscribe to TODAY: …