Londonska škola za PR stiže u Mostar: Učite od najboljih stručnjaka i istaknite se na tržištu rada

Zanimljiv ti je PR ili smatraš da trebaš poboljšati svoju komunikaciju s kolegama ili klijentima na poslu? Ili su ipak tvoja najveća strast društvene mreže i vidiš svoju budućnost u digitalnom marketingu?

Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR) pravi je izbor za svaki od ovih scenarija, a Represent Communications BiH u suradnji s INTERA Tehnološkim Parkom od 3. do 31.10.2020. godine prvi put predavanja organizira u Mostaru.

“LSPR je iznimno sadržajna škola koja je ujedno i veoma raznolika kada je riječ o predavačima, ali i polaznicima i temama o kojima uče. Zbog velikog interesa polaznika, ove godine širimo priču na jug BiH, odakle smo i ranije imali polaznike, a sada će svima s tog područja biti još i bliže doći na predavanja”, poručuju organizatori.

LSPR je škola priznata po kvalitetnim i jedinstvenim edukacijskim programima, a specijalizirala se za odnose s javnošću, upravljanje reputacijom, upravljanje krizom, kriznim komuniciranjem, brandingom i marketingom. Primarna je misija LSPR-a pružiti polaznicima najbolja znanja iz odabranih područja te od njih stvoriti stručnjake spremne za sve izazove koji ih očekuju na njihovom profesionalnom putu.

Također, program Londonske škole za odnose s javnošću odlična je prilika za sve koji žele naučiti kako se uspješno komunicira sa željenim javnostima, što se krije iza uspješnog govornika, kako biste se trebali ponašati u kriznim situacijama, ali i što se radi kako do krize ne bi došlo, kako se organiziraju događaji, od čega se sastoji dobar komunikacijski projekt…

Vrhunski predavači u ovoj školi pomoći će vam da svaku prepreku na svom putu pretvorite u prednost, a postojeća znanja nadopunite njihovim iskustvom te naučite ponešto iz njihovih grešaka. Nakon predavanja polaznici imaju još tri tjedna za završni rad na osnovu kojeg ostvaruju pravo na međunarodno priznatu diplomu.

Diploma LSPR-a nosi CPD certifikat iz Londona i verificirana je od mnogih međunarodnih stručnih organizacija (Međunarodno udruženje agencija za odnose s javnošću  ICCO, Englesko udruženje novinara – NUJ), kao i najvećih svjetskih konzultantskih i PR agencija Hill&Knowlton, Porter Novelli Int. i Weber Schandwick.