Dnevni horoskop: Klonite se ozbiljnih tema i ne donosite poslovne odluke

Nemojte dozvoliti da danas drugi odlučuju o tome tko ste i što sve možete. Mnogi će teško sakriti svoje emocije pa su izgledne previše burne reakcije koje će dovesti do svađa. Klonite se ozbiljnijih tema i ne donosite poslovne odluke.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Prepustite se avanturama i otkrit ćete o sebi nešto vrlo zanimljivo. Ako pronađete za to vremena, obavezno neformalno porazgovarajte sa kolegama sa posla jer ćete zajedničkim snagama doći do pametnih ideja koje će vam olakšati posao. Privatne ćete probleme teško moći držati kontrolom ali nemojte pokazivati ljutnju.

BIK (20.04. – 20.05.)
Umjesto da se ljutite po pitanju odnosa sa drugim ljudima, radije preuzmite kontrolu i to tako što ćete prvenstveno zaštititi vlastite interese. Oni od vas koji sve teže pronalaze motivaciju, trebali bi potražiti nešto što će im vratiti entuzijazam i pomoći im da se osjećaju bolje. Na prvom mjestu morate zadovoljiti sebe.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Danas ćete jako teško moći sakriti svoje emocije, zato pripazite na to gdje se krećete i sa kim razgovarate. Najbolje bi bilo kloniti se osoba koje vam stvaraju pritisak ili o kojima nemate dobro mišljenje. Poslijepodne su izgledni problemi sa voljenom osobom ili djecom, reagirajte brzo kako bi izbjegli nove izazove i opoziciju.

RAK (21.06. – 21.07.)
Danas ćete odluke donositi na temelju subjektivnog dojma o osobama koje su uključene. Budite pažljivi i nemojte se oslanjati na stereotipe niti glasine. Oni od vas koji u radnom vremenu ne stignu obaviti sve što moraju, trebali bi posao ponijeti kući ili za pomoć zamoliti osobu u koju imaju povjerenje. Nemojte odgađati.

LAV (22.07. – 22.08.)
Danas će vam se gotovo sve svoditi na odnose sa drugim ljudima i to kako im možete pomoći da se bolje osjećaju ili brže ostvare svoje ciljeve. Provedite što više vremena sa vršnjacima, kolegama i klijentima jer ćete tako i vi ostvariti napredak. Nemojte dozvoliti da vas pomiješane emocije udalje od nečeg što vam je bitno.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Nemojte samo čekati i nadati se da će drugi obaviti posao umjesto vas ili da će se situacija razjasniti sa vremenom. Postavite standarde da bi impresionirali ljude iz okoline i konačno ostvarili željene rezultate. Neko će biti ljubomoran na vaše sposobnosti i pokušati sabotirati vaše planove, svjesno i što prije udaljite tu osobu.

VAGA (23.09.-22.10.)
Možete ostvariti profit ili doći do honorarnog posla ali samo ako uspijete saznati šta se događa dalje od očiju ostalih kolega. Sredinom su dana mogući privatni problemi koji će se ticati ljubavne situacije osobe koja vam je draga. Koliko god vam se činili besmisleni, nemojte ih ignorirati nego radije uputite lijepu riječ i dajte savjet.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Nemojte dozvoliti da vas netko uvuče u svoje probleme ili vam prebaci svoje odgovornosti. Ukoliko neko želi da obavite većinu njegova posla, jasno dajte do znanja da o tome želite imati pisani trag inače će ta ista osoba kasnije preuzeti sve zasluge. Krenite u onom smjeru koji vam se čini najprivlačnijim. Ne zamarajte se kritikama.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Bez obzira na sve što danas napravite da bi ostvarili željeni napredak ili obavili svakodnevne zadatke, mogući su zastoji i vjerovatno ćete biti vraćeni nekoliko koraka unazad. Dan nije povoljan za putovanja a trebali bi se suzdržati i od davanja obećanja. Slobodno isplanirajte poslovnu strategiju ali je nemojte danas implementirati.

JARAC (22.12.-20.01.)
Ako ste sve do sad napravili kako treba, danas ćete konačno vidjeti potencijal koji će vam donijeti profit. Oni od vas koji su frustrirani dešavanjima na poslovnom polju, trebali bi razmotriti druge opcije ili implementirati nekoliko promjena pa pričekati dok ne vide prve rezultate. Dan je idealan za romantiku i razgovore sa obitelji.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Nemojte se toliko baviti stvarima koje ne možete napraviti nego se radije fokusirajte na sve ono što možete a onda napravite plan i krenite ga korak po korak realizirati. Iznenadit ćete se kad vidite koliko rezultata možete postići kada promijenite način na koji gledate stvari. Pokrenite se i potrudite se učiniti svoj život puno boljim.

RIBE (20.02.-20.03.)
Fokusirajte se na odnose sa drugim ljudima, posebno sa voljenom osobom te razmislite o tome gdje se vidite kroz nekoliko godina. Ako zaključite da netko ipak nije vrijedan vašeg truda ili shvatite da se ta osoba nikako ne može pomiriti sa vašim odabirima, razmotrite druge opcije i što prije bez straha donesite pravu odluku, piše tarot-horoskop.