Dnevni horoskop: Nemojte žaliti za osobama i stvarima kojih se riješite

Kako će se kasnije naći u četverokutnom položaju sa Suncem u Vagi, tako će nekima sve to pasti dosta teško, posebno u situacijama u kojima trebate drugima ugoditi.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Danas ćete imati previše obaveza pa tako dosta teško moći odrediti hoćete li se većinu vremena baviti stvarima koje su lako rješive pa tako dosta toga ukloniti sa liste obaveza ili ćete sav svoj trud posvetiti nečem što će se dugoročno najviše isplatiti. Nemojte navečer dozvoliti da zbog lijenosti zanemarite obiteljske obaveze.

BIK (20.04. – 20.05.)

Isplatit će vam se druženje i usputni razgovori sa kolegama. Što god danas radili, zauzmite opušten pristup i slobodno se koristite humorom jer ćete tako puno brže sklopiti dogovor koji pokušavate već dulje vremena. Nemojte ni pod koju cijenu dozvoliti da vas djeca ili prijatelji spriječe u obavljanju svakodnevnih poslova.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Pažljivo birajte čemu ćete se danas posvetiti. Naime, imat ćete sreće u gotovo svemu te ćete moći kontrolirati ishode ali samo u stvarima u kojima možete zadržati kontrolu nad svojim emocijama. Nemojte se previše upuštati u nove pothvate niti preuzimati na sebe obaveze o kojima se niste dovoljno informirali. Ne brzajte.

RAK (21.06. – 21.07.)

Dan je idealan za promjene povezane uz karijeru ali i za stjecanje novih znanja kroz tečaj ili razgovor sa osobom koja je imućnija. Bit ćete dosta entuzijastični, posebno kada su u pitanju novi poslovni izazovi pa ćete puno lakše razumjeti što vas netko pokušava naučiti. Opustite se i slušajte intuiciju. Putovanja ipak odgodite.

LAV (22.07. – 22.08.)

Koliko god bili fokusirani na posao, imajte na umu da ćete teško moći odbiti prijatelje koji će od vas tražiti savjet ili upute. Nemojte biti otresiti niti umanjivati tuđe probleme jer bi vam to moglo utjecati na budućnost. Odvojite posao od zabave ali tako što ćete na vrijeme završiti sa poslom pa se posvetiti osobama koje volite.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nemojte biti uznemireni ako vam netko izbjegava dati direktne i jasne odgovore. Budite svjesni situacije u kojoj se nalazite i činjenice da su kolege ljubomorni. Oslonite se na sebe i samostalno istražite sve što vas zanima. Odluke nemojte brzo donositi niti se upuštajte u rješavanje tuđih problema jer ćete izgubiti vrijeme.

VAGA (23.09.-22.10.)

Danas ćete biti u centru pozornosti a to trebate iskoristiti da bi promovirali ono što smatrate bitnim. Dan je povoljan za pokretanje novih poslova, prihvaćanje poslovnih ponuda i za razne pregovore. Moći ćete lako napredovati a rijetko će tko biti nezadovoljan ako promijenite svoje razmišljanje pa odbijete stare ponude.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Budite oprezni kada je u pitanju okolina. Pripazite na ono što govorite jer će se stvari lako izvući iz konteksta ali ovaj put na vašu štetu. Taman kad pomislite da ste došli do kompromisa ili nešto dogovorili, shvatit ćete da niste u pravu i da se događa potpuno suprotno. Smirite se i udaljite od onih osoba koje vam ne čine dobro.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas nemojte sa drugima dijeliti svoje ideje niti svoj novac. Ono što vam je najbitnije pokušajte zadržati za sebe jer bi vam netko iz pakosti mogao pokvariti planove. Klonite se putovanja na mjesta koja nisu sigurna jer bi mogli biti pogrešno tretirani. Kada je u pitanju privatni život, eliminirajte sve što je negativno i što umara.

JARAC (22.12.-20.01.)

Bez obzira na ono što drugi govore i misle o onom što radite, nastavite dalje kako smatrate da je najbolje. Danas ćete imati sreće u svemu što je povezano uz novac ali to ne znači da ne trebate kontrolirati svoje potrošačke navike i suzdržati se od impulzivnih kupnji. Nemojte se miješati u poslove i odluke voljene osobe.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Bit ćete skloni pronaći inovativna rješenja i lako ćete se prilagođavati bilo kakvim nepredviđenim dešavanjima a upravo će vam to pomoći da danas napravite ono što je ispravno. Čak i ako vam se ne sviđa onaj prvi ishod, strpite se i nemojte pokazati ljutnju jer će vam dugoročno ići u prilog. Više se oslonite na voljenu osobu.

RIBE (20.02.-20.03.)

Danas ćete biti dosta eksplozivni i dinamični. Iskoristite tu energiju tako što ćete se fokusirati na posao pa tako obaviti većinu zadataka i riješiti se tekućih problema. Budite oprezni kada su u pitanju razgovori sa kolegama, nemojte biti previše strogi jer bi vam se to moglo višestruko vratiti. Izbjegavajte rasprave i prilagodite se, Tarot-horoskop.