Dnevni horoskop: Nemojte zanemariti sve one koje volite

Pred nama je zanimljiv dan u kojem ćemo se uspješno riješiti bilo kakvih osobnih frustracija. Nemojte zanemariti sve one koje volite.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Ne možete stvari samo iznijeti pred druge a onda se udaljiti i očekivati da će sve biti kako ste isplanirali. Više se posvetite realizaciji ciljeva i pripazite na to kome delegirate bitne zadatke. Više vremena posvetite detaljima kako bi bili sigurni da ništa neće krenuti u pogrešnom smjeru. Popravite situaciju sa dragim ljudima.

BIK (20.04. – 20.05.)
Budite oprezni i pokušajte biti svjesni toga koliko vrijedite. Naime, imat ćete u nekoliko navrata dojam da se ne trudite koliko bi trebali ili da ne ostvarujete nikakav napredak ali nećete biti u pravu. Ne smijete biti previše strogi prema sebi. Drugima nemojte prepuštati ono što možete obaviti sami, preuzmite odgovornost.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Posvetite se onim osobama koje vas vole zbog onoga kakvi ste a ne zbog onoga što imate. Udaljite se od ljudi za koje imate dojam da preko vas pokušavaju ostvariti vlastitu korist ili da su usmjereni samo novcu. Ako se netko udalji od vas samo zato što mu ovaj put ne možete pomoći, shvatite da to nije lojalna ni poštena osoba.

RAK (21.06. – 21.07.)
Danas se fokusirajte na sve ono što možete napraviti da bi vam svakodnevica bila ugodnija i bolja. Vrijeme je da se više posvetite sebi i da se okrenete aktivnostima koje vas privlače a za koje nikada niste imali dovoljno vremena. Nemojte odbijati pozive na druženje sa mlađim osobama jer ćete upoznati nove stvari i biti sretni.

LAV (22.07. – 22.08.)
Dan je povoljan za sve vrste promjena koje su povezane uz financije i novac. Pokušajte troškove staviti pod kontrolu a ako imate dojam da to ne možete, novac povjerite osobi kojoj vjerujete ili ga oročite kako bi bili sigurni da ga nećete nepotrebno potrošiti. Nemojte se bojati preseljenja niti većih renovacijskih zahvata.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Koliko god inače bili sabrani, hladne glave i stabilnih razmišljanja, imajte na umu da ćete danas biti emotivno rastrgani i teško kontrolirati svoje ponašanje. Ako vidite da ne možete šutjeti i ako imate potrebu izreći svoje osjećaje, slobodno tako i napravite ali pripazite na način na koji se ophodite prema onima koje volite.

VAGA (23.09.-22.10.)
Neće svi biti direktni niti iskreni prema vama a to se posebno odnosi na one osobe koje su vam nešto obećale a sad vas izbjegavaju. Umjesto da se bavite problemima i nervirate, okrenite se ljudima koji su otvoreni i voljni podijeliti sa vama svoja iskustva. Večernje sate odvojite za romantiku jer bi mogli doživjeti nešto prekrasno.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Nemojte se bojati drastičnih promjena ali isto tako pažljivo birajte svoje bitke kao i trenutak u kojem ćete nešto predložiti. Situacija će na svim životnim poljima polako biti sve bolja ali to ne znači da se trebate potpuno opustiti. Ipak, već ćete danas imati više opcija pa tako bez posljedica odabrati što želite a što ne.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Nemojte se previše nametati niti drugima davati savjete jer bi mogli sami sebi stvoriti nepotrebne probleme. Birajte društvo i mjesta na kojima ćete se kretati. Mogući su ljubavni problemi koji će vas potaknuti na ozbiljnije promjene. Netko će vam danas omogućiti nešto čemu se nadate dulje vremena i što vam treba.

JARAC (22.12.-20.01.)
U kakvoj se god situaciji našli, imajte na umu da ćete moći uspješno prebroditi bilo kakve prepreke i usput zaraditi dodatni novac. Moguće su nenadane promjene povezane uz poslovnu poziciju a upravo će vam one, uz uvjet da se što prije prilagodite, poboljšati budućnost. Iskoristite sve što vam se čini kao dobra prilika.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Nemojte se pokušavati izvući iz situacija u koje ste se sami upustili ili iz obećanja koje ste dali jer će vas netko prozvati i na kraju vam pokvariti ugled. Što god radili, držite se pravila i budite u potpunosti iskreni. Moguća je promjena povezana uz ljubavni odnos a nakon nje ćete se osjećati nesigurno. Ispričajte se prije nego je kasno.

RIBE (20.02.-20.03.)
Prije nego što se odlučite zabaviti, provjerite jeste li izvršili sva obećanja i obavili sve što ste danas trebali. Ono što danas napravite a povezano je uz posao, pomoći će vam da se istaknete i pokažete da niste jedna od onih osoba koja samo gleda kad će otići kući. Mnoge od vas u skorije vrijeme očekuje povišica i unaprjeđenje, piše tarot-horoskop.