Dnevni horoskop: Većini će znakova danas nedostajati energije a stvari će se odvijati prebrzo

 Sigurno neće prevladavati dobro raspoloženje niti idealna atmosfera ali se fokusirajte na pozitivno.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Danas ćete imati nekoliko prilika za pokazati svoje talente i to kroz druženje sa poznanicima ili rad sa skupinom kojoj inače ne pripadate. Spontano ćete reagirati u situaciji koja će za mnoge biti neugodna i upravo ćete se time, na pozitivan način, istaknuti među ostalima. Iskoristite svoje komunikacijske vještine i šarm.

BIK (20.04. – 20.05.)

Da bi ostvarili današnje ciljeve, čak i one najmanje, morat ćete se potruditi više nego inače. U pojedinim ćete situacijama dati sve od sebe ali imati poteškoća prilikom naplate ili dobivanja priznanja. Pokušajte se pritajiti i raditi samostalno, što manje toga otkrivajte drugima kako bi izbjegli nepotrebna pitanja i razne probleme.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Bit ćete vrlo pričljivo i imat ćete dobar osjećaj za sugovornika pa ćete tako sigurno moći izmanipulirati razne situacije ali to ne znači da smijete biti bahati ili pokazati preveliko samopouzdanje. Ako pretjerate i stavite ego na prvo mjesto, netko će vam iznenada pokvariti planove. Ostanite skromni i imajte obzira prema timu.

RAK (21.06. – 21.07.)

Danas ćete se dosta teško nositi sa emocijama pa se tako nećete moći u potpunosti koncentrirati na ono što radite. Imajte to na umu i nemojte donositi važne odluke niti se isticati na poslovnim sastancima. Ukoliko je moguće, radite od kuće. Oslonite se na iskustvo iz prošlosti jer ćete tako najbolje pobijediti konkurenciju.

LAV (22.07. – 22.08.)

Danas ćete biti iznimno koncentrirani i mentalno jaki. Posvetite se novim idejama ili rješavanju raznih poslovnih izazova. U kratkom ćete se roku lako moći istaknuti u poslovnom okruženju pa tako uz malo truda otvoriti nova vrata. Sa pozitivnim ćete stavom steći nove prijatelje ali budite oprezni sa starim kolegama.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nemojte sami sebe forsirati. Ako imate dovoljno vremena za neke stvari, najbolje bi bilo većinu dana odvojiti za odmor i zabavu. Bit ćete jako uspješni po pitanju organizacije stoga se posvetite rješavanju papirologije ili dogovorite sastanke koji su usmjereni planiranju budućih projekata. Naučite više i bolje uživati u trenutku.

VAGA (23.09.-22.10.)

Mnogi će od vas danas odjednom postati nesigurni po pitanju budućnosti i vlastitih želja povezanih uz karijeru. Nemojte gubiti svoje vrijeme na razne analize jer će vam vrijeme proći i na kraju će ispasti da odugovlačite sa obavezama. Preuzmite kontrolu nad stvarima od kojih drugi imaju velika očekivanja i prepustite se trenutku.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas se ne smijete opustiti, posebno u onim trenucima kad ćete smatrati da je sve riješeno ili sigurno. Izgledne su nagle promjene koje će utjecati i na ponašanje okoline a sigurno će se u nekoliko navrata dogoditi neobične i neočekivane stvari. Što god se dogodilo, pokažite da možete raditi pod pritiskom i da ste smireni.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ako imate priliku za kraće putovanje, obavezno je prihvatite. Dan će vam uljepšati kontakti sa osobama koje vidite prvi put, razne debate povezane uz novac ali i bilo kakvo stjecanje novih znanja ili iskustava. U ljubavi mnoge od vas očekuje nova avantura, budite spremni prepustiti se ali imajte na umu očekivanja za budućnost.

JARAC (22.12.-20.01.)

Ukoliko danas morate donijeti važne odluke, imajte na umu da nećete u početku raspolagati sa svim činjenicama. Prije nego što se obavežete u financijskom smislu, dva puta provjerite sve moguće ishode i eventualne negativne posljedice. Možete zaraditi novac ali će biti upitan način na koji ćete do njega doći.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Puno će toga ovisiti o tome kako se slažete sa drugima. Budite otvoreni po pitanju svojih emocija ali nemojte istovremeno dozvoliti da zbog njih kažete mišljenje koje je samo trenutno. Pripazite na to da se ne povlačite iz dogovora koje ste obećali ili ste pokazali da ste njima oduševljeni. Pripazite na to da govorite dovoljno jasno.

RIBE (20.02.-20.03.)

Fokusirajte se na posao i pronalazak novih načina zarade. Danas ćete se odlično slagati sa ostalima pa tako lakše ostvariti svoje ciljeve. Izgledne su mnoge promjene povezane uz zaposlenje ali i uz zdravlje, nemojte ignorirati ono što vam se čini kao dobra prilika. U ljubavi pokažite da imate stila i da možete biti graciozni, piše Tarot-horoskop.