VARTA i POMOZI.BA misle na najmlađe: Kupovinom Varta baterija direktno pomažete socijalno ugroženoj djeci u BiH

Kupovinom VARTA baterija donirate užinu djetetu iz porodice u stanju socijalne potrebe.

Brojni mališani iz socijalno ugroženih porodica širom Bosne i Hercegovine uskraćeni su za školsku užinu. Njihovi roditelji nisu u mogućnosti platiti školski obrok, koji u pojedinim gradovima i ruralnim područjima košta samo 10 KM mjesečno. I to je prevelik iznos za roditelje ili staratelje, koji jedvapreživljavaju sa minimalnim primanjima i ne mogu obezbijediti djeci sve što im je potrebno.

Učenici se zbog toga često osjećaju drugačijima i manje vrjednijima od svojih vršnjaka koji imaju redovan obrok u školi.

Zahvaljujući brendu VARTA i organizaciji Pomozi.ba ovi mališani će u školama, gdje je to trenutno zbog koronavirusa dozvoljeno, imati užine u klupama tokom odmora, te sretno i bezbrižno školovanje!

Kupovinom bilo kojeg VARTA pakiranja baterija do 31.12.2020. godine i vi direktno pomažete socijalno ugroženoj djeci u BiH da ne budu gladna tokom nastave i ne osjećaju se drugačije od svojih drugara iz klupe.
Uključiti se u akciju i pomoći mališanima da imaju redovnu ishranu u školi možete i na web platformi www.pomoziba.org klikom na opciju DONIRAJ!

Zlatni prijatelj projekta: KONZUM. Srebreni prijatelj projekta: BEST, VIOLETA/PRODEX, OLI, ADEN, PIEMONTE, ZVORNIČANKA, INOVINE, ENERGOPETROL i HOLDINA, AUTO MILOVANOVIĆ BANJA LUKA.

Ostali prijatelji projekta: PENAVA DOO POSUŠJE, KAMENSKO, IVANOVIĆ DOO LIVNO, PAVIĆ DOO LIVNO, PROMEX, DALMATA, SMT, MEGAMARKT, HERCEGOVINAPROMET, MARKET AS, DUHANPROMET i RIVA, NESTRO PETROL, PETROL BH, HIFA TEŠANJ, KOMEL- ELECTRONIC CENTAR, MENNELECTRONIC.