Dnevni horoskop: Vrijeme je da donesete čvrste planove i držite ih se

Mnogi će danas imati za što biti zahvalni. Vrijeme je da donesete čvrste planove i držite ih se.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Zainteresirajte se za mlađe osobe iz okoline, promotrite što i kako rade a onda otvorite teme koje vas zbunjuju ili za koje smatrate da će vam pomoći donijeti pravu odluku. Osoba koju poštujete zbog onoga što radi, vjerojatno će biti zainteresirana za prijedlog koji danas iznesete. Budite otvoreni ali nemojte ništa forsirati.

BIK (20.04. – 20.05.)
Stvari polako sjedaju na svoje mjesto. Oni od vas koji žele dobiti više poštovanja i podrške od strane radnih kolega i nadređenih, trebali bi biti više precizni i pokazati drugima da točno znaju što žele. Napredak ćete ostvariti ako se držite vlastitog plana ali i raznih poslovnih odnosno pravnih ograničenja. Budite malo i zaigrani.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Pokušajte više raditi na sebi i imajte na umu da ćete teško moći promijeniti ljude iz okoline. Nećete puno toga postići ako se okrenete kritikama tuđeg rada ili pokušavate urazumiti osobu koja nikako ne želi pristati na kompromis i vidjeti ono što je pozitivno. Najlošije ćete obaviti svoj posao ako dozvolite da prevlada ljutnja.

RAK (21.06. – 21.07.)
Ne postoji ono što danas ne možete napraviti a da je povezano uz dom i obitelj. Sa lakoćom ćete rješavati različite obiteljske probleme i nesuglasice te organizirati aktivnosti u kojima će svi željeti sudjelovati. Kada su u pitanju društvo i ljubav, nemojte prigovarati niti se žaliti nego pokrenite promjene koje želite vidjeti.

LAV (22.07. – 22.08.)
Budite pametni i nemojte dozvoliti da vas ponese društvo ili da vas netko navede na pogrešne zaključke kada je u pitanju posao. Ljudi danas neće biti iskreni po pitanju vlastitih emocija pa se radije fokusirajte na sebe, obitelj i bliske osobe te na to kako se bolje organizirati u poslovnom smislu. Budite skromni ali proaktivni.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Oni od vas koji se od nedavno nalaze u ljubavnom odnosu, mogu očekivati zanimljiv preokret koji će im otvoriti oči i pojasniti emocije druge strane. Danas ćete se vrlo uspješno nositi sa bilo kakvim promjenama koje se odnose na privatno vlasništvo i privatni život. Nemojte se upuštati u financijske dogovore sa više osoba.

VAGA (23.09.-22.10.)
Kako će dan odmicati, tako ćete sve teže kontrolirati vlastite emocije. Pokušajte stvari raditi jednu po jednu, fokusirajte se na detalje i nemojte dozvoliti da vas bilo tko dovede do pozicije u kojoj ćete morati donijeti naglu odluku. Kada je u pitanju osoba za koju ste smatrali da stoji iza vas, danas bi se mogli dosta razočarati.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Imat ćete dosta problema ako pokušate donijeti odluku na temelju informacija kojima raspolažete. Nećete moći donijeti pravi odabir bez da sami istražite pozadinu svake priče a ne bi se smjeli ni oslanjati na ono što vam govore osobe sa kojima niste previše bliski. Pred izazov će vas dovesti osoba od koje to ne očekujete.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Danas ćete vrlo lako previdjeti ono što je bitno pa tako biti skloni donošenju pogrešnih odluka. Uvijek pokušajte pronaći drugo mišljenje ili se konzultirajte sa bliskim osobama prije nego što odlučite donijeti ozbiljniju odluku. Nemojte danas davati obećanja jer će se ispostaviti da ih nećete moći vremenski ostvariti.

JARAC (22.12.-20.01.)
Danas će se dešavati puno toga ali, uz uvjet da držite stvari pod kontrolom i sami obavljate ono što vam je najbitnije, možete ostvariti napredak i doći do opipljive nagrade. Dan je povoljan za bilo kakve dogovore povezane uz novac, slobodno prihvatite nove prijedloge i potpišite ugovore. Pozicija će vam postati stabilnija.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Nemojte dozvoliti da vas previše zbune emotivni problemi i da se to odrazi na vašu radnu efikasnost. Ako želite dobiti poštovanje odnosno želite da vas netko bolje tretira, morat ćete pokazati da ste stabilni i da ne odustajete od svojih stavova. U okolini će se promijeniti puno toga a vi morate dokazati da ste prilagodljivi.

RIBE (20.02.-20.03.)
Iznenadit ćete se koliko toga možete postići samo ako preuzmete inicijativu i krenete se boriti za ono što želite. Budite spremni odgovoriti na razna pitanja i pozabaviti se bilo kakvim usputnim problemima. Ako vam se netko i suprotstavi, umjesto da se ljutite i burno reagirate, pokažite gracioznost i uzdignite se iznad situacije, piše tarot-horoskop.