Horoskopski znakovi koji kriju svoje osjećaje

Pojedine osobe smatraju kako imaju velikih problema s iskazivanjem osjećaja i emocija, ali astrolozi tvrde da na to velik utjecaj ima i horoskopski znak.

Za pojedine horoskopske znakove teško je utvrditi kako se zapravo osjećaju. Vješti su u sakrivanju svojih emocija.

Vodenjak
Vodenjaci ne vole dramatične i haotične situacije u kojima bi mogli izgubiti svoj “cool” stav. Posebno mrze javno izražavati emocije te se u takvim situacijama osjećaju veoma nelagodno. Ako vam se Vodenjak “otvori” to znači da vas smatra veoma bliskom osobom.

Djevica
Ovi perfekcionisti će otkriti svoje emocije samo ako je baš ekstremno nužno. Iako djeluju veoma hladno, oni su zapravo veoma emotivni, ali to skrivaju iz straha da će ostati povrijeđeni.

Jarac
Jarci imaju praktičan pogled na život te nisu pretjerani romantici. Oni nikad neće dopustiti da im emocije stanu na put ciljevima i planovima. Ukoliko upoznaju pravu osobu napokon će se otvoriti.

Škorpion
Strastveni Škorpioni puni su emocija, ali rijetko ih iskazuju jer ne žele izgubiti kontrolu nad situacijom. Oni teško vjeruju ljudima te se zbog straha od toga da će biti povrijeđeni povlače i često djeluju bahato i arogantno.

Vaga
Vage vole udovoljavati svima i veoma im je važna ravnoteža u životu. Zbog toga ne vole stvarati scene i ne vole dovoditi druge u neugodne situacije. Iz tih razloga emocije nakupljaju u sebi, ali često se dogodi da im to postane previše pa “puknu”, piše index.