Sedmični horoskop: Sedmicu iskoristite za posao i zahtjevnije mentalne aktivnosti

Sedmicu iskoristite za posao i zahtjevnije mentalne aktivnosti ali tako što ćete procijeniti trenutak i dati sebi dovoljno slobode za razmišljanje.

Druga je polovina povoljnija za privatne odnose i ljubavni život ali se klonite većih odluka i nemojte eksperimentirati sa novim pristupima da bi izbjegli napetost, promjene raspoloženja i nestabilnost.

OVAN – horoskop 26.10. – 01.11.
Pred vama je ugodan tjedan u kojem ćete rado sa drugima, posebno sa osobama koje volite, podijeliti svoje emocije, misli i snove. Bez obzira na životno polje i okolinu u kojoj ćete se nalaziti, bit ćete popularni i ljudi će vas doživljavati kao stabilnu osobu koja je poslovna, uvijek umjerena i spremna drugima pomoći. Ipak, od svih će međuljudskih odnosa najviše profitirati oni privatni i to ljubavni jer ćete biti vrlo otvoreni i iskreni.

Obostrano poštivanje i razumijevanje sigurno će mnogima otvoriti nova vrata te dovesti do uspješnih, poslovnih i privatnih, partnerskih odnosa. Iako je čitav tjedan povoljan za implementaciju promjena i prihvaćanje novih izazova, četvrtak i petak su idealni za dogovaranje novih poslova, upoznavanje različitih osoba i isprobavanje novih stvari. Mnogi će tako krajem tjedna već dobiti naznake da dolazi nešto puno bolje pa spontano promijeniti svoj stav prema životu i ugodno iznenaditi one najbliže. Uživajte. Najbolji dani u tjednu su utorak, petak i subota.

BIK – horoskop 26.10. – 01.11.

Bez obzira na trenutnu životnu situaciju, vaš karakter ili stil, od ponedjeljka do srijede ćete tragati za ozbiljnom i pravom ljubavi. Oni koji su zauzeti tako će od voljene osobe tražiti više vremena i veću predanost odnosu što je u redu uz uvjet da ste spremni uzvratiti jednakom mjerom. Ukoliko niste ili u slučaju da pretjerate sa zahtjevima, mogući su problemi koji će započeti raspravama i međusobnim optuživanjem te na kraju rezultirati burnom svađom. Oni od vas koji su slobodni, sigurno će upoznati zanimljivu osobu.

Ukoliko je ta osoba zauzeta, dosta starija odnosno mlađa od vas ili je tek nedavno izašla iz duljeg ljubavnog odnosa, ne bi se trebali odmah prepuštati niti zanositi. Kakav god vaš status bio i bez obzira na eventualne probleme, nećete pogriješiti ako zauzmete jedan praktičan i razuman stav. Krajem tjedna ulazite u fazu nesigurnosti pa je vrlo bitno da pokažete fleksibilnost i razmišljate na otvoren način, nemojte dozvoliti da se u vama nakuplja napetost. Najbolji dan u tjednu je petak.

BLIZANCI – horoskop 26.10. – 01.11.

U prvoj ćete se polovini tjedna osjećati odlično. Imat ćete jako puno energije, rado ćete se baviti stvarima koje su vam inače dosadne ili naporne a posebno ćete biti uspješni prilikom komunikacije sa nadređenima, osobama od autoriteta i poznanicima.

Ono na što trebate pripaziti tiče se pretjerivanja. Bit ćete skloni previše uživati u hrani i alkoholnim pićima a većina će vas oduševljeno percipirati izazove koji nisu realni ili su čak opasni. Ukoliko se upustite u rizične poslove ili rizičan ljubavni odnos, već bi se krajem tjedna mogli pojaviti ozbiljni problemi koji će izazvati skandal i posljedično tome uzrokovati promjene raspoloženja te vam narušiti ugled.

Da bi to izbjegli, u svakom trenutku imajte na umu svoju viziju budućnosti i nipošto nemojte spuštati standarde. Od srijede ćete imati nešto manje energije i motivacije ali više vremena za otkrivanje novih stvari te rješavanje eventualnih poslovnih zaostataka. Za vikend se odmorite. Najbolji dani u tjednu su četvrtak i subota.

RAK – horoskop 26.10. – 01.11.

Ovaj ćete tjedan biti emotivno osjetljiviji nego inače pa ćete, sukladno tome, željeti više vremena provoditi u društvu poznatih i dragih osoba. Rado ćete razmišljati o starim uspomenama, kontaktirati osobe iz prošlosti u želji da se odnos obnovi ili se posvetiti realizaciji neostvarenih ciljeva. Nećete imati previše strpljenja za osobe koje razmišljaju na drugačiji način niti ćete željeti trošiti svoje vrijeme na rasprave za koje smatrate da vas se ne tiču ali budite mudri i pronicljivi.

Nemojte izbjegavati formalne i neformalne poslovne sastanke na koje ste pozvani jer za to sigurno postoji dobar razlog. Isto tako, na druge ćete osobe ostavljati odličan dojam pa ste tako u idealnom periodu za stjecanje novih poslovnih kontakata i općenito upoznavanje novih osoba. Što god radili, zauzmite jedan svjež i inovativan pristup, pokažite drugima da razmišljate na otvoren način i da ste spremni preuzeti na sebe veće rizike ali samo ako možete ostvariti korist. Najbolji dan u tjednu je četvrtak.

LAV – horoskop 26.10. – 01.11.

Do srijede ćete biti vrlo jaki u mentalnom i komunikacijskom smislu pa pokušajte taj period maksimalno iskoristiti tako što ćete se, prije svega, fokusirati na posao i karijeru. Moći ćete uskladiti svoje emocije i intuiciju sa racionalnim razmišljanjem a druge ćete ljude i nove situacije moći iznimno brzo i točno procijeniti što će dovesti do novih prilika i bržeg ostvarenja ciljeva te vam pomoći da se osjećate ponosno i uspješno.

Osim što ćete točno znati što želite, racionalno ćete procijeniti nove prilike i ljude pa tako nepogrešivo donijeti odluke koje će vas odvesti u bolju budućnost. Od srijede će biti nešto manje dešavanja na poslovnom polju pa ćete se moći više odnosno pažljivije posvetiti onom privatnom. Ako vas smeta napetost u pojedinom odnosu, potrudite se i pokažite da ste spremni neke stvari mijenjati. Fleksibilnost i otvoren način razmišljanja sigurno će vam donijeti opipljive rezultate, ugodna iznenađenja i uzbudljiva nova iskustva. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.

DJEVICA – horoskop 26.10. – 01.11.

Ulazite u period u kojem ćete racionalno i balansirano razmišljati te komunicirati sa lakoćom. Ovaj je tjedan tako idealan za sklapanje novih dogovora, učenje, druženje sa poznanicima i poslovnim kontaktima te za promociju svojih ideja. Lako ćete dobiti potrebne usluge ili resurse ali samo ako ih zatražite. Naime, nemojte očekivati da će drugi ljudi, bez da im to direktno kažete, razumjeti što vam je potrebno ili što vam nedostaje. Obzirom na to da ćete se izražavati sa lakoćom i na jednostavan način objasniti drugima svoje želje i planove, nemojte oklijevati i otvorite teme koje su vam bitne.

Ponekad ćete imati dojam da se stvari odvijaju previše sporo ali nemojte ni na koga vršiti pritisak nego se radije povucite i budite strpljivi. Vikend vam donosi mir i harmoniju. Osjećat ćete se vrlo emotivno i bit ćete se spremni u potpunosti posvetiti voljenoj osobi što će mnogima pomoći da odnos poprave ili ga odvedu na ozbiljniju razinu. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak i četvrtak.

VAGA – horoskop 26.10. – 01.11.

Već u ponedjeljak možete očekivati jedno novo poznanstvo koje će vam promijeniti život. Ta će osoba na vas ostaviti snažan dojam te vam pomoći da bolje razumijete sebe i svijet koji vas okružuje. Osim što će se pojaviti nove emocije, pojavit će se i nove ideje, jedna drugačija razina energije i nevjerojatna motivacija za obavljanje svakodnevnih poslova. Stvari će se odvijati vrlo brzo pa će tako dio vas, već do kraja tjedna, stupiti u novi odnos. Kod nekih će se tu raditi o poslovnom odnosu koji će u fokusu imati nove tehnologije ili tržišta dok će se kod drugih raditi o sudbinskom ljubavnom odnosu.

Bez obzira na to u koju kategoriju spadate, slobodno se opustite i dajte sebi veću slobodu. Ugodno ćete se iznenaditi svim novim promjenama, shvatiti da se puno bolje izražavate i da ste konačno svjesni svog potencijala. Iako će neka dešavanja izazvati anksioznost, iza svega će se kriti korisna energija koja će vas odvesti točno tamo gdje želite biti. Najbolji dan u tjednu je subota.

STRIJELAC – horoskop 26.10. – 01.11.

Tjedan koji je pred vama bit će dosta sličan onom prethodnom iako će biti novih izazova i prilika ali i poteškoća. U prvoj ćete polovini tjedna biti odlično raspoloženi, spremni pokazati svoje emocije i izboriti se za svoja odnosno prava drugih ljudi. Bit ćete popularni i lako sklapati nova poznanstva ali će biti stvari koje će vas dosta zbunjivati. Teško ćete u pojedinim trenucima moći razumjeti što druge ljude motivira a to će biti posebno problematično za one od vas koji se nalaze na vodećim pozicijama ili moraju raditi u timu.

Kada se pojavi nesigurnost, nemojte drugima stvarati pritisak niti ih prisiljavati na to da rade stvari za koje nisu spremni nego se radije povucite ili strpljivo svojim primjerom pokažite kako se nešto radi. Od četvrtka ulazite u period koji je odličan za stupanje u nove ljubavne odnose ali i za poboljšati one postojeće. Bit ćete jako strastveni i svjesni sebe stoga vikend obavezno odvojite za voljenu osobu. Najbolji dani u tjednu su ponedjeljak, četvrtak i subota.

ŠKORPION – horoskop 26.10. – 01.11.

U ponedjeljak i utorak ćete razmišljati vrlo racionalno ali i brzo. Imat ćete dovoljno energije ali je bitno da je ispravno usmjerite kako ne bi previše vremena potrošili na aktivnosti koje vam ne mogu donijeti korist ili će vas nepotrebno iscrpiti. U prvoj se polovini tjedna fokusirajte na zahtjevnije poslovne zadatke i komunikaciju.

Sa tako aktivnim umom možda je najbolje izražavati se pisanim putem jer će vas prilikom osobne komunikacije rijetko tko moći pratiti. Bit ćete prepuni informacija i novih ideja pa tako uvijek biti barem jedan korak ispred kolega i konkurencije. Umjesto da nestrpljivo čekate druge ili vršite na njih pritisak, tu prednost iskoristite za razmišljanje o budućim ciljevima i formiranje nove strategije za njihovo ostvarenje.

Od srijede ćete nešto više pažnje posvetiti privatnom životu ali ćete preuzeti inicijativu i pokazati strast samo ako vam druga strana potakne emocije. Kraj tjedna i vikend su idealni za strast i intimne odnose. Najbolji dan u tjednu je utorak.

JARAC – horoskop 26.10. – 01.11.

Ovaj će tjedan biti najbitnije da ispravno usmjerite svoju energiju inače bi moglo doći do neslaganja sa drugima te raznih problema na radnom mjestu. Bit ćete skloni dosta mijenjati svoje raspoloženje a u nekim ćete stvarima biti previše isključivi ili tradicionalni što će biti posebno opasno za one od vas koji se bave novim tehnologijama i zanimanjima koja zahtijevaju otvoreno razmišljanje te praćenje trendova.

Emocije će vam dosta utjecati na način razmišljanja a sa druge strane, način razmišljanja će utjecati na to kako doživljavate druge ljude. Da bi izbjegli nesporazume i trzavice, pokušajte svu energiju usmjeriti prema poslu a sve do četvrtka izbjegavajte dulje neformalne razgovore sa kolegama i nadređenima.

Na taj ćete način obaviti poslove za koje ste mislili da vam treba više vremena te u miru razraditi nove ideje. Period od četvrtka idealan je za uvođenje promjena na ljubavnom polju, iskoristite sve što vam se čini kao dobra prilika. Najbolji dan u tjednu je petak.

VODENJAK – horoskop 26.10. – 01.11.

Očekuje vas nešto više komunikacije nego inače a pritom ćete imati odlične društvene vještine pa tako sigurno sklopiti nova poznanstva, dobiti nove ideje, uživati na kavama sa prijateljima a usput i upoznati jako intrigantnu osobu suprotnog spola.

Osim što ćete kroz tjedan dobivati komplimente, različite pozive za druženja, poklone pa i novac, moći ćete u nekoliko navrata pokazati drugima koliko ih cijenite i što vam znače u životu. Sve to zapravo će dugoročno doprinijeti boljim odnosima te vam pomoći da na miran način riješite nesuglasice iz prošlosti i u prvi plan vratite stare poslovne ciljeve.

Ukoliko pokrećete nešto potpuno novo, napravite to u prvoj polovini tjedna jer ćete već u drugoj nešto teže prihvaćati promjene pa tako morati uložiti puno više vremena odnosno truda u prilagodbu. Nemojte se previše oslanjati na iskustva iz prošlosti niti razmišljati o tome kako su se stvari prije radile. Budite otvoreni, kreativni i inovativni. Najbolji dan u tjednu je ponedjeljak.

RIBE – horoskop 26.10. – 01.11.

Većina vas je prošli tjedan iskoristila za opuštanje i usklađivanje starih ciljeva sa novim okolnostima stoga ne čudi da ovaj tjedan predstavlja idealan period za njihovu realizaciju. Bit ćete vrlo stabilni kada je u pitanju način razmišljanja a većina će vas biti spremna obavezati se te stupiti u nove odnose koji ne mogu biti loši obzirom da ćete uzimati u obzir tuđe potrebe, osjetiti raspoloženje sugovornika i uvijek biti spremni pristati na kompromis ukoliko druga strana ima razumne argumente.

Ukoliko planirate razgovor za posao ili javni nastup, možete očekivati da će sve ići prema planu. U privatnom ćete životu također vidjeti pomake. Oni od vas koji se u zadnje vrijeme nalaze u vrlo stresnom ljubavnom odnosu, negdje će sredinom tjedna spontano doći do praktičnog rješenja problema pa tako vratiti u svoj život emotivnu sigurnost.

Oni koji su slobodni, ozbiljnije će se povezati sa simpatijom i dobiti potvrdu da odnos ima veliki potencijal. Najbolji dani u tjednu su utorak i nedjelja, piše Tarot-horoskop.