Video E2/ SeharaCAST je U pokretu: Skriveni talenti i ekstremni sportovi

Nedjelja je vrijeme za SeharaCAST, a nakon uspješne premijere stiže i druga epizoda serijala “U pokretu”. 

Odlučili smo se upustiti u svijet podcasta i protekle sedmice smo predstavili SeharaCAST. Zahvalni smo na ogromnoj podršci i interesovanju koje ste iskazali. Za samo jedan dan smo prešli sve vodeće podcaste koji godinama rade i grade publiku.

To nas je motivisalo da nastavimo osmišljati što zanimljiviji i kvalitetniji sadržaj, koji neće biti zanimljiv samo nama, nego i našoj publici.

U međuvremenu su Ilia i Adna odlučili da će se njihov serija zvati “U pokretu”, a u novoj epizodi pričaju o prirodnim ljepotama Bosne i Hercegovine, stećcima, ekstremnim sportovima, ronjenju, ali i predivnim konjima.

Da li ste se ikada okušali u penjanju po stijenjama? Jeste li se vozili zipline-om? Ili možda probali paraglajding?

Bosna i Hercegovina je bogata prirodnim ljepotama, ali to nas ne ograničava samo na šetnje, planiranje i roštiljanje. Ilia i Adna su pričali o širokoj ponudi ekstremnijih aktivnosti koje nude bosanskohercegovačke planine.

Osim toga osvrnuli su se i na značaj stećaka, kulturno-historijskog blaga naše zemlje, spomenika koje je 2016. godine zaštitio UNESCO.

Već smo u prvoj epizodi saznali da je Ilia čovjek brojnih talenata. Pridružite se Adni u otrkivanju još nekoliko zanimljivih stvari kojima se njen kolega bavi.

Još jednom se želimo zahvaliti svima koji su podržali naš projekat  i pozivamo vas da nam se pridružite u nastavku ove avanture.

Ostanite u pokretu,

SeharaCAST

SeharaCAST također možete pratiti na Buzzsprout-u (audio) klikom OVDJEkao i na TuneIN-u klikom OVDJE.