U petak na sceni u Jelićevoj stand-up komedija „Pozadina sa pečatom“

U petak, 9. oktobra u 20 sati, Teatarska scena Jelićeva ugostit će Dušku Mušić, književnicu i komičarku iz Ploča, koja će izvesti svoju prvu stand-up komediju „Pozadina sa pečatom“.

“Ne prestaju se želje ostvarivati zbog godina, nego radi toga što prestanete željeti. Na svoj šezdeseti napisala sam deset želja koje bih do sedamdesete trebala ostvariti. Zacrtala ih i sanjala, većinu njih ostvarila. Nedavno sam razmišljala smije li se promijeniti želja, precrtati stara i umjesto nje napisati neka nova, jača, snažnija. Naravno da smijem. Ja mogu sve što hoću, i hoću sve što srce poželi…,” riječi su Duške Mušić.

Ulaznice za stand-up komediju „Pozadina sa pečatom“ su već u prodaji i mogu se nabaviti po cijeni od 7 KM u prostorijama JU Centar kulture i mladih (Jelića 1). Broj mjesta je ograničen, a predstava će biti odigrana uz poštivanje svih propisanih mjera.

Dodatne informacije i rezervacije mogu se dobiti na telefone: +387 33 232 594, +387 33 232 595, putem Facebooka ili web stranice www.centarkulture.ba