Dnevni horoskop: Budite blagi prema sebi i drugima i priuštite sebi odmor

Mnogi će biti zasićeni dešavanjima iz okoline. Čim završite sa obavezama, priuštite sebi odmor.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Uozbiljite se, istražite sve ono što znate da morate i nemojte se bojati promjena. Mnogi će se od vas danas naći pred dobrom prilikom ali će za neke ona značiti promjenu lokacije, životnog stila ili čak profesije. Budite spontani i nemojte dozvoliti da vas iko ograničava, slijedite svoje ciljeve i obavezno razmotrite sve opcije.

BIK (20.04. – 20.05.)
Danas napravite nešto što ste oduvijek željeli. Nemojte čekati da vas netko pozove ili umjesto vas dogovori ono što vam je bitno. U privatnom bi vas životu nenadane promjene mogle motivirati na kraće putovanje ali nemojte dati da vas to uznemiri nego se fokusirajte na ono pozitivno da bi dan završili na romantičan način.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Sigurno ćete uspjeti nadvladati današnje poteškoće i na kraju izmanipulirati situacijom koja vam ne odgovara ali očekujte da će vam na tom putu stalno neko stvarati problem. Općenito će vas danas testirati nekoliko osoba iz okoline a na vama je da iskoristite svoje snage i nadvladate slabosti kako bi impresionirali nadređene.

RAK (21.06. – 21.07.)
Da bi ostvarili svoje ciljeve, danas ćete se morati dodatno potruditi. Budite spremni na kraće putovanje, razgovore sa osobama koje su vrlo različitih karaktera i na probleme koje ćete morati rješavati u hodu. Zapravo će se sve svoditi na komunikaciju pa strpljivo saslušajte sugovornike i dozvolite im da do kraja kažu što žele.

LAV (22.07. – 22.08.)
Danas će vam se život činiti kao nešto teško, komplicirano i niti malo nalik na ono što ste zamišljali. U vama će se probuditi ona ozbiljna strana koja će vas navesti na razmišljanje o budućnosti. Ako se uz sve to suočite sa financijskim problemima, pojavit će se i oni emotivni. Ako vam netko duguje ili vi njemu, riješite to što prije.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Ako živite u laži ili ste u posljednje vrijeme previše puta promijenili svoje mišljenje, danas bi se mogli suočiti sa negativnim emocijama i na kraju zbuniti ne samo sebe nego i osobe iz okoline. Na vama je da odlučite šta vam je najbitnije, što prije to napravite, prije ćete krenuti prema naprijed. Ne ignorirajte svoje odgovornosti.

VAGA (23.09.-22.10.)
Slušajte svoju intuiciju jer će vas ona odvesti do kreativnih rješenja i uzbudljivih novih iskustava. Ako nemate sve papire koji su vam potrebni, budite oprezni prilikom bavljenja sa institucijama, bankama, državnim poduzećima i općenito osobama od autoriteta. Moći ćete smireno donijeti odličnu odluku u privatnom životu.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Dan je idealan za pozvati se na stare usluge ili za pristupiti osobama za koje smatrate da vam mogu pomoći izgraditi karijeru u budućnosti. Općenito ćete biti vrlo šarmantni i drugi će vas doživljavati kao pristupačnu osobu zato u prvi plan stavite svoj šarm i nemojte se ustručavati. U privatnom ćete životu imati više slobode.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Bez obzira na to koliko dugo poznajete pojedine osobe, nemojte misliti da su svi prema vama iskreni i da su vam pokazali kakvi su. Budite svjesni potencijalnih problema koji bi mogli iskrsnuti pa unaprijed razmislite o tome kako bi se mogli prilagoditi. U privatnom životu ništa neće biti uredu ako izbjegavate komunikaciju.

JARAC (22.12.-20.01.)
Danas ćete vi biti ona osoba koja ima odgovore ali to ne znači da trebate ignorisati druge, prekidati ih prilikom razgovora i odmah odbacivati ideje koje nisu slične vašima. Budite obazrivi i imajte na umu kako će buduća rješenja biti utemeljena na informacijama koje prikupite usput. Putovanje će vam biti u najboljem interesu.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Dajte sve od sebe kako bi danas osigurali svoju financijsku situaciju jer ćete time pomoći ostatku porodice a pritom se osjećati odlično. Dan je idealan za poslovne dogovore, potpisivanje i sastavljanje ugovora te potragu za dodatnim izvorom prihoda. U ljubavi će odnos postati ozbiljniji samo ako progovorite o budućim planovima.

RIBE (20.02.-20.03.)
Isplanirajte dan tako da vam ostane dovoljno vremena za druženje sa osobom koju želite impresionirati, bolje upoznati ili je volite. Kada je u pitanju posao, prema vama ide novac i nešto vrlo uzbudljivo. Svaka prilika koja vam nudi šansu da investirate u sebe i svoje znanje, sigurno će rezultirati uspjehom i povećanjem prihoda, piše tarot-horoskop.