Dnevni horoskop: Iskoristite dan za relaksaciju

Iskoristite dan za relaksaciju. Najbitnije je da prvenstveno sebi date dovoljno prostora za sve obaveze koje imate a da pritom stignete razmisliti o svemu što je bitno a onda se i odmoriti.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Nemojte dozvoliti da sami sebe dovedete u nezgodnu poziciju zbog ponude koja djeluje previše dobro da bi bila istinita. Odbijte sve što vam se čini čudno i umjesto toga odaberite put koji vam se čini sigurnijim, jedino ćete tako u budućnosti moći sebi priuštiti sve ono što želite. Kreativne će aktivnosti voditi novom odnosu.

BIK (20.04. – 20.05.)
Moguće su dodatne odgovornosti i neočekivane obaveze koje će kod nekih pripadnika znaka izazvati anksioznost i loše raspoloženje. Ako smatrate da se ne možete nositi sa današnjim stresom, udaljite se od svega i posvetite se aktivnostima sa djecom odnosno osobama koje volite. Dan je povoljan i za promjene fizičkog izgleda.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Koliko god se danas trudili napraviti stvari na ispravan način, neko će vas vjerojatno kritikovati ili vas čak omalovažavati. Nemojte dozvoliti da vas takve stvari i osobe uznemire ili vam smanje samopouzdanje. Budite spremni, ukoliko je to potrebno, povisiti ton glasa i nametnuti svoju volju jer ćete jedino tako imati slobodu.

RAK (21.06. – 21.07.)
Uključite se u sve procese koji se dešavaju kod kuće odnosno unutar porodice. Većinu ćete dana provesti u raznim poslovnim razgovorima, nemojte bježati od onih neformalnih jer će vam oni pomoći da u potpunosti shvatite situaciju. Iako nećete biti zadovoljni promjenama na privatnom polju, prihvatite ih bez puno priče.

LAV (22.07. – 22.08.)
Danas ćete vrlo teško izražavati svoje emocije. Nećete razumjeti druge ljude niti ćete shvatati njihove napore oko stvari koje ne smatrate bitnima. Budite oprezni kako nekoga ne bi previše povrijedili pa tako trajno narušili odnos. Klonite se značajnijih odluka koje mogu utjecati ne samo na vas već i na one osobe koje su vam bitne.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Iako će vas prijepodne zbuniti iznenadna dešavanja, na kraju će sve ispasti bolje nego što očekujete. Budite spremni probleme rješavati u hodu, nemojte ništa pretjerano analizirati i pokušajte biti spontani te otvoreni za nova iskustva. Moguće su i promjene na privatnom polju a zbog njih ćete se osjećati dobro i biti optimistični.

VAGA (23.09.-22.10.)
Danas ćete vi biti ona osoba koja spaja druge ljude i pruža im dodatnu motivaciju. Potrudite se pa okupite oko sebe osobe različitih generacija ili svjetonazora kako bi zajedničkim snagama došli do željenih ciljeva. Oni od vas koji prolaze kroz težak period, mogu se nadati novom početku, već danas ćete bolje razumjeti situaciju.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Vjerujte onim osobama koje su uvijek bile tu za vas kad vam je to bilo potrebno. Nemojte se previše oslanjati na neznance jer bi vas netko mogao dosta zbuniti pa na kraju i razočarati. Fokusirajte se na one zadatke koje morate obaviti što prije i budite detaljni, jedino tako će nestati osjećaj da svi drugi rade posao bolje od vas.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Dan je idealan za posjete i razgovore sa starim prijateljima i članovima porodice koje niste vidjeli duže vremena. Informacije koje danas usput dobijete, pomoći će vam da bolje razumijete dešavanja u poslovnoj okolini ali i da uočite priliku koju do sada niste. Preuzmite one projekte koji vam se čine kao novi izazov.

JARAC (22.12.-20.01.)
Nemojte vjerovati svemu što danas čujete jer ćete se samo na kraju jako razočarati u ishod. Oslonite se isključivo na informacije koje ste saznali sami ili od osobe u koju imate povjerenje. Oni od vas koji rade na novom ugovoru, trebali bi uzeti u obzir nedavne promjene i zahtjeve. Nemojte brzati, radije se osigurajte.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Već će se prijepodne dogoditi nešto prilično ozbiljno zbog čega ćete biti pod dosta stresa i ubrzati tempo rada. Ostanite smireni i fokusirani na ono što je najbitnije jer ćete jedino tako napraviti pravi potez a onda i krenuti u smjeru koji je puno bolji za vašu budućnost. Da bi vas voljena osoba više cijenila, potreban je kompromis.

RIBE (20.02.-20.03.)
Iako pripadnici ovog znaka nisu skloni naglom mijenjanju vlastitih odluka, neki će od vas danas odlučiti kako je vrijeme da se suprotstave mišljenju većine. Slobodno izrazite neslaganje ali nemojte baš odmah dijeliti sa drugima planove koje imate za budućnost. Budite oprezni kada je u pitanju razgovor sa voljenom osobom, piše tarot-horoskop.