Dnevni horoskop: Izazovite sami sebe da bi nadvladali sve prepreke

Tokom dana najviše će biti zastupljen snažan osjećaj za odgovornost, obaveze i strukturu. 

OVAN (21.03. – 19.04.)
Danas ćete pokazati svu svoju inteligenciju, imat ćete pozitivan stav i sigurno osvojiti srca onih osoba koje trebate na svojoj strani da bi ostvarili željene ciljeve. Svi će prihvatati vašu toplinu i sklonost humoru pa je tako dan idealan za razmjenu informacija, pregovore i razgovore o gorućim temama. Nemojte se ustručavati.

BIK (20.04. – 20.05.)
Fokusirajte se na poslovne planove koji su okrenuti budućnosti ili se prijavite za bolje radno mjesto. Nemojte vjerovati osobama čija vam se obećanja čine nerealna. Sve što danas dogovorite, pokušajte što prije staviti na papir. Oni od vas koji su slobodni u ljubavi sigurno će upoznati zanimljivu osobu i krenuti u nešto uzbudljivo.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Vrijeme će brzo prolaziti a na vama je da što prije donesete sve one odluke koje bi vam mogle pozitivno utjecati na budućnost. Ako previše odugovlačite, nećete ostvariti uspjeh kakvom se nadate. Svoju energiju usmjerite onom što u određenom trenutku radite inače bi se moglo dogoditi da započnete previše toga.

RAK (21.06. – 21.07.)
Ako pokažete okolini da ste previše osjetljivi ili se danas fokusirate na ono negativno pa tako pokrenete rasprave usmjerene kritikama pojedine osobe ili dešavanja, stvorit ćete probleme koje ćete kasnije teško moći popraviti. Sa kakvom se god situacijom suočili, budite spremni na kompromis i prihvatite svaku novu priliku.

LAV (22.07. – 22.08.)
Bit ćete raspoloženi za nove izazove a danas ćete isto tako dobro moći procijeniti osobe i situacije stoga slobodno prihvatite sve one rizike koji vam se čine umjerenima. Nemojte odbijati aktivnosti koje uključuju prijatelje koje niste vidjeli duže vremena, zanimljivi će vas razgovori sigurno potaknuti na inovativne ideje.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Ušli ste u fazu u kojoj bi trebali što više razgovarati o idejama koje imate odnosno prezentirati što većem broju ljudi ono što želite raditi. Iako ćete se suočiti sa opozicijom, zapravo će vam to samo pomoći da izbjegnete veće probleme i riješite one postojeće. Moguća je dosta nagla promjena povezana uz ljubavne avanture.

VAGA (23.09.-22.10.)
Moći ćete jako dobro predvidjeti tuđe poteze a isto tako ćete osjetiti kad nešto nije uredu. Vjerujte svojoj intuiciji jer ćete tako pomoći ne samo sebi nego i ostalima. Kada je u pitanju posao, lako ćete pronalaziti rješenja koja će svima olakšati poslovnu situaciju. Neko će biti na vas ljubomoran ali pokažite poštovanje.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Danas morate zgrabiti svaku priliku za putovanje, avanturu ili komunikaciju. Razgovori koje ćete voditi, sigurno će vam otvoriti nova vrata i odvesti vas do vrlo kreativnog projekta. Oni od vas koji se nalaze u dužem ljubavnom odnosu, trebali bi ga više njegovati inače će se voljena osoba osjećati ugroženom zbog vaših odluka.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Jako ćete se iznenaditi kad shvatite da je osoba od koje to najmanje očekujete zapravo napravila nešto potpuno neuobičajeno. Nemojte dozvoliti da vas obuzme ljubomora pa da zbog nje zanemarite ono što danas morate napraviti. Bez obzira na životno polje, ako izgubite kontrolu nad situacijom, očekujte razne pogreške.

JARAC (22.12.-20.01.)
Dan je idealan za uvođenje pozitivnih promjena povezanih uz dom i privatni život. Moći ćete se iznimno uspješno i zrelo nositi sa bilo kakvim izazovima i naglim promjenama situacija. Uspjeh danas neće izostati pa ćete tako navečer imati razloga za ponos ali i opuštanje. Izazovite sami sebe da bi nadvladali sve prepreke.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Što ćete više govoriti o onom šta želite odnosno planirate raditi, to će biti više ljubomornih komentara i konkurencije. Koliko god željeli sa svima podijeliti svoje uspjehe, danas radite tiho i samostalno. Novčani će se problemi riješiti sami od sebe ako odredite stroži budžet. Neki od vas večeras mogu očekivati novac i darove.

RIBE (20.02.-20.03.)
Danas možete riješiti bilo kakve nesuglasice povezane uz novac. Mnogi će se od vas naći pred uzbudljivom prilikom za investiciju. Ipak, budite oprezni i nipošto nemojte računati na novac koji nemate ili trošiti više nego što trenutno možete priuštiti. Prije nego zatražite promjene kod voljene osobe, razmislite o sebi, piše tarot-horoskop.