Dnevni horoskop: Na prvo mjesto stavite mentalno zdravlje

Merkur je konačno izašao iz svoje retrogradne faze pa će se komunikacija polako popravljati kao i atmosfera u okolini. Iako će dan biti dosta usporen, budite oprezni prilikom donošenja važnih odluka te na prvo mjesto stavite svoje mentalno zdravlje. Moguća je i igra između moći i autoriteta, pa se izmaknite.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Izgledne su promjene u okolini na koje nećete računati niti ćete ih očekivati a sigurno će se odraziti na vas i današnje planove. Čak i ako nešto nije direktno povezano uz vaš posao ili privatni život, nemojte pokazati ljutnju nego radije dobru volju za rješavanje problema. Ono što danas poduzmete odlučit će o budućnosti.

BIK (20.04. – 20.05.)
Slobodno današnji dan pretvorite u privatnu avanturu ili napravite nešto zbog čega ćete se osjećati odlično. Nemojte se zamarati obavezama koje zapravo nisu vaša odgovornost a kolegama pomozite samo ako su vam posebno dragi. Ukoliko vam nedostaje samopouzdanja ili inspiracije, razmislite o promjeni fizičkog izgleda.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Budite oprezni kada je u pitanju način na koji se ophodite prema drugima, posebno onima iz poslovne okoline. Jedna pogrešna riječ bi mogla ostaviti potpuno krivi dojam na osobe koje su sklone tračevima a onda izazvati lavinu problema u budućnosti. Da bi izbjegli bilo kakve neželjene promjene, razmišljajte i djelujte brzo.

RAK (21.06. – 21.07.)
Ostanite smireni a odluke donosite samo hladne glave. Pred vama je dan koji će biti ispunjen novim obavezama i odgovornostima a sigurno vam neće ići u prilog ni to što će vas stalno neko prekidati u poslu ili stavljati pred vas nove zahtjeve. Nemojte dozvoliti da ta osoba odredi što ćete raditi zato što bi na kraju mogli burno reagovati.

LAV (22.07. – 22.08.)
Nemojte se povlačiti niti usporavati tempo. Većina će vas se naći pred novom prilikom za ostvarenje napretka a vjerojatno i veće zarade. Svakako je očito da vas očekuje bolja financijska situacija stoga iskoristite ono što smatrate dobrom ponudom. U privatnom životu budite spremni uzeti u obzir malo širu sliku nove situacije.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Ubrzo ćete se morati suočiti sa brojnim promjenama. Neke će od njih biti jako pozitivne dok će druge izazivati nesigurnost a sve će vas redom zbuniti, te zahtijevati da odvojite nešto više vremena za razmišljanje o budućnosti. Kako god, danas nemojte mijenjati svoj smjer niti donositi odluke koje bi morale biti finalne.

VAGA (23.09.-22.10.)
Nemojte se previše otvarati kolegama i poznanicima jer su velike šanse za to da će neko od njih imati skrivene namjere. Moguće su promjene povezane uz vašu karijeru ili organizaciju za koju radite, koliko god vas one iznenadile, suzdržite se od komentara. Bilo kakve nezgode i greške možete izbjeći ako se skoncentrišete.

ŠKORPIJA (23.10.-21.11.)
Danas ćete se odlično osjećati ali ćete isto tako od drugih očekivati optimizam i dobru volju. Slobodno slijedite svoje snove ali nemojte ni na koga vršiti pritisak. Dan je odličan za pomaganje onima koji su potrebiti. Budite jako oprezni ako vam se ponovno javi osoba koja je u prošlosti odigrala veliku ulogu u vašem privatnom životu.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Vjerovatno ćete smatrati kako razumijete dinamiku odnosa koji vas okružuju ali budite oprezni jer su male šanse za to da ćete biti u pravu. Budite svjesni stereotipa i nemojte se oslanjati na glasine. Ako napravite korak unazad, ubrzo ćete shvatiti da nemate kontrolu nad situacijom, pomoć slobodno potražite od starije osobe.

JARAC (22.12.-20.01.)
Neko će vas obasipati komplimentima i lijepim riječima ali samo u nadi da će od vas dobiti potrebnu uslugu. Budite pametni, nemojte se odmah suprotstavljati niti biti direktni, pustite da ta osoba pokaže svoje pravo lice. Poslijepodnevne sate odvojite za romantiku ili kraće putovanje koje će rezultirati novim poznanstvom.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Fokusirajte se na novac, dodatnu zaradu i općenito plan prihoda. Ako niste zadovoljni trenutnim primanjima, budite kreativni kako bi ostvarili željeni napredak. Dan je idealan za razgovore usmjerene rješavanju starih dugovanja ali pritom pripazite kako ne bi dali nerealno obećanje. Odredite sebi novi budžet i držite ga se.

RIBE (20.02.-20.03.)
Ako želite da vas drugi ljudi danas shvate ozbiljno ili da razumiju ono što želite pokrenuti, morat ćete se izražavati djelima a ne samo riječima. Ono što govorite neće biti toliko bitno niti u privatnom životu zbog toga se klonite rasprava o tuđim problemima jer ćete samo izgubiti vrijeme, a vjerovatno i izazvati nesporazum.