FooDish goveđi temeljci kao olakšica u pripremi zdravih i i kvalitetnih obroka: Temelj svakog kuhanog jela

FooDish je priča koja je nastala iz ljubavi a inspirisana je idejom olakšavanja svakodnevnice, željom za poboljšanjem kvaliteta obroka i jednostavnijom pripremom zdravog kuhanog jela.

Priča i ideja FooDisha počela je u mjesecu maju 2019. godine osnovana na ideji da se olakša svakodnevnica i popravi kvalitet svakodnevnih obroka, a pokrenule su je dvije mlade žene. Proizvodi ne sadrže aditive, pakovani su u staklenu ambalažu i spremni za korištenje.

Kada živite u urbanoj sredini gdje je tempo života užurban, teža dostupnost prirodnih namirnica, priprema zdravog kuhanog obroka zahtijeva mnogo odricanja i vremena kojeg uglavnom nemamo. Nekada i ono malo što ostane bismo željeli iskoristiti za trenutak mira i posvećenost sebi ili porodici.

Foto: FooDish
Foto: FooDish

Prvi proizvod nastao u kuhinji kvalitete:

Goveđi temeljac je prirodni domaći proizvodi, spremljen po tradicionalnoj recepturi koristeći visokokvalitetne namirnice domaćeg porijekla. Samim načinom pripreme, iskuhavanjem kostiju 8 h na tihoj vatri, izvlači se maksimalna nutritivna vrijednost iz namirnica, te se postiže visoka hranjivost i obilovanje prirodnim proteinima. Obzirom da je osmišljen od strane dvije žene koje vode računa o kvaliteti ishrane, proizvodi ne sadrže aditive i gluten, zapakovani su u staklenu ambalažu kako bi se sačuvala potpuna prirodnost i kako bi proizvod bio spreman za korištenje pri pripremi jela. Skladišti se na sobnoj temeperaturi, ne direktno izložen svjetlosti.

Temeljac je prepun prirodnog kalcija, minerala i proteina koji su ključni za zdravlje pa tako jača zglobove i kosti, oboljšava probavu, jača imunitet, pomaže u borbi protiv prehlade i gripe, te potpomaže elastičnosti kože.

Foto: FooDish
Foto: FooDish

Proizvodi su namijenjeni svakom domaćinstvu i svakoj osobi koja na jednostavan način želi sebi i svojim najmilijima osigurati prirodan obrok kod kuće. Foodish je tu da sa ljubavlju brine o kvalitetu vašeg jela i porodičnom obroku vaše porodice. Jednostavno, temelj je svakog kuhanog jela.

Više informacija o nabavci kvalitetnih, ali i prije svega zdravih goveđih temeljaca možete pronaći na Facebook i Instagram stranicama FooDish-a.