Dnevni horoskop: Nemojte se pogubiti u sanjarenju i pažljivo procijenite prilike

Ostanite čvrsto nogama na zemlji i nemojte se pogubiti u sanjarenju. Pažljivo procijenite prilike.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Ako želite dobiti poštovanje okoline i osigurati sebi poslovnu stabilnost, odmah prijepodne dovršite sve ono što ste započeli. Imat ćete sposobnost preuzimanja kontrole i moći ćete stvari obaviti u relativno kratkom roku ali je presudno da se dobro organizirate. Mnogi će od vas danas impresionirati osobu koja će im dati novu šansu.

BIK (20.04. – 20.05.)
Provedite što više vremena analizirajući poteze od prethodnih nekoliko dana te smišljajući nove poslovne planove. Bit ćete dosta koncentrisani i moći ćete dobro procijeniti rizike ali se pripazite osoba koje su slatkorječive. Dan je povoljan za pokretanje novih projekata, sticanje novih znanja i uvođenje promjena.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Budite spremni postavljati pitanja. Naime, neko će od vas sakrivati informacije a to znači da nećete moći odluku donijeti na jednostavan način. Potrudite se, pokažite da ste ozbiljni i okrenite se obavljanju stvari. Nemojte previše pričati niti se oslanjati na druge koji tako rade. Sastanak će proći bolje nego što mislite.

RAK (21.06. – 21.07.)
Dan je odličan za različita druženja, bez obzira na to radi li se o prijateljima, poznanicima ili kolegama sa posla. Bit ćete odlično raspoloženi ali pripazite na humor i prvo procijenite sagovornika. Ostavit ćete odličan dojam na mnoge ljude a pritom sebi sagraditi solidne poslovne i privatne temelje. Opustite se i prepustite.

LAV (22.07. – 22.08.)
Dan je povoljan za putovanja osim ako smatrate da nemate za njih dovoljno vremena i da ćete više toga postići ako ostanete u poznatom okruženju. Kod kuće su mogući konflikti pa pokušajte slobodno vrijeme provesti van kuće i to u društvu osoba koje vam uvijek pružaju podršku. Šta god danas radili, zauzmite iskren pristup.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Ne postoji ono što danas ne možete postići ali uz uvjet da ste sve dobro isplanirali i da to zaista želite. Ulazite u fazu u kojoj trebate prezentirati i promovisati sve ono što želite raditi. Otvorite se po pitanju svojih emocija da bi riješili eventualne probleme na ljubavnom polju, pronašli novu osobu ili pokrenuli odnos sa simpatijom.

VAGA (23.09.-22.10.)
Danas će situacija u nekoliko navrata biti dosta škakljiva zato pripazite na to kako pristupate osobama koje ne poznajete najbolje ili sa kojima ste u prošlosti imali probleme. Vaš će kreativan talent nadmašiti konkurenciju te dokazati kolegama da razmišljate na praktičan način ali članovi porodice neće razumjeti šta tačno radite.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Situacija kod kuće neće biti onakva kakvom se čini. Nemojte stvari uzimati zdravo za gotovo nego pitajte šta se dešava i pokušajte otkriti pravo stanje stvari. Istinu ćete saznati ako se potrudite više nego inače a samo će vas upornost dovesti do uspjeha na poslovnom polju. U ljubavi je vrijeme da raščistite eventualne stare probleme.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Razmotrite poziciju u kojoj se trenutno nalazite. Poseban naglasak stavite na probleme koji vas muče duže vremena i za koje znate da ih možete riješiti uz pomoć neugodnog razgovora. Odugovlačenje vam neće pomoći. Oni od vas koji imaju simpatiju, danas će se ugodno iznenaditi. Dan je također povoljan za investicije.

JARAC (22.12.-20.01.)
Danas ćete imati odlične pregovaračke vještine a većina će vas se naći pred odličnom prilikom. Kada je u pitanju privatni život, razmislite o kvaliteti stanovanja i uložite nešto više u životni prostor. Općenito je dan povoljan za investicije u nekretnine. Razmislite i o poslovnim potezima, vratite kontrolu i doći ćete do cilja.

VODENJAK (21.01.-19.02.)
Budite jako oprezni. Neko će vas moliti za novac a vi ćete se osjećati dužnima. Ipak, ta osoba sigurno nije zaslužila vašu pomoć pa bi najbolje bilo odbiti je. Čuvajte novac koji imate za eventualne nepredviđene troškove. Oni od vas koji su obnovili ljubavni odnos iz prošlosti, danas bi se mogli jako neugodno razočarati.

RIBE (20.02.-20.03.)
Danas ćete biti prilično anksiozni ali to zapravo možete pretvoriti u nešto pozitivno. Okrenite se konstruktivnim zadacima i fokusirajte se na zahtjevnije mentalne zadatke. Slobodno u privatni život unesite promjene jer će vam one donijeti bolju financijsku situaciju te vam otvoriti nova vrata. Isplatit će vam se investicije u zdravlje, piše tarot-horoskop.