Video/ Kako je Baka Prase obradovao mališane u Vogošći da će biti u njegovom videu

Najpoznatiji balkanski youtuber, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, jučer je posjetio Sarajevo što je izazvalo veliku pažnju njegovih fanova u Sarajevu.

Baka Prase je viđen u društvu sa našim poznatim reperom, Jala Bratom i youtuberom Đulić Namikom – Nunijem.

U prethodnih par mjeseci, Baka se počeo intenzivnije baviti muzikom, a Nuni je prije pet dana objavio svoju prvu pjesmu “Omiljeni Youtuber”. Mogući razlog ove posjete može biti i novi hit ovih muzičara.

Iako je prije par mjeseci bio tema raznih portala zbog prozivki za njegovo ponašanje prema fanovima, to se nije odrazilo na njegovu popularnost, tako njegova posjeta Sarajevu nije mogla proći neopaženo. Njegovi najmađi fanovi pohrlili su da se fotografišu s omiljenim youtuberom što je on odbio, ali je obećao da će svi biti na videu.

Ostaje da vidimo da li će ispuniti obećanje dato dječici…

Baka Prase na svom youtube kanalu broji 1.89 miliona pratitelja i tom brojkom je jedan od najpoznatijih balkanskih influencera.

Još jedan dio u videu para oči, a to je trenutak kada se Jala Brat isparkirava, te bahato prelazi automobilom preko zelene površine… Ali dobro, u vrijeme u kojem živimo neki bahatost smatraju vrlinom, izgleda da za neke pravila ne važe.