Video/ SeharaCAST | U pokretu (E4): Sigurna vožnja sa Smajom

Tim SeharaCAST-a ove sedmice donosi kratku, ali slatku epizodu sa Smajom, predavačem teoretske nastave u autoškoli u Youth Centru na Čengić Vili. 

Ilia i Adna su ovaj put bili suočeni sa nekoliko poteškoća. Osim što im je nestalo struje, gosti im nisu mogli doći zbog epidemiološke situacije, a i bili su vremenski ograničeni.

Ipak, show se mora nastaviti!

Nakon mnogobrojnih upita, SeharaCAST je napokon imala prvog gosta. Ismail, Smajo, pridružio se Iliji i Adni i razgovarali su o pokretu na točkovima.

Ilia i Smajo su podijelili svoje stavove o najboljim destinacijama za duže vožnje, ali i ohrabrili Adnu da se i ona upusti u te vode.

Iskoristili su priliku da provjere koliko se Ilia sjeća teorije, jer je on protekle godine dobio vozačku dozvolu. Šta mislite, je li položio i kod Smaje?

Uporedili su sisteme u Turskoj, Bosni i Hercegovini, Ukrajini, ali i drugim državama. Kada bi trebalo biti dozvoljeno mladima da polažu vozački ispit i šta o tome misli naš Smajo, saznajte u novoj epizodi “U pokretu”.

Hvala što pratite rad tima SeharaCAST i što neumorno pružate podršku. S obzirom na situaciju u kojoj se nalazi naša zemlja, ali i ostatak svijeta, potrudit ćemo se da na što sigurniji način kreiramo zanimljiv sadržaj u kojem ćete moći uživati zajedno sa nama.

Za sve one koji preferiraju podcast u izvornom, audio formatu, SeharaCAST možete pratiti na Spotify, GooglePodcasts, Buzzsprout i TuneIn.