Dnevni horoskop: Blizanci danas puni emocija, Vodolije se okreću tajnoj ljubavi

OVAN

Oni koji su sami i gledaju se s osobom s posla danas bi mogli definirati svoj međusobni odnos. Bit ćete sposobni čitati između redova, pa ćete uvidjeti mnoge stvari koje do sada niste ni primjećivali. Idete putem zdravog življenja.

BIK

Druga strana će kod vas izmamiti osjećaje, ali još uvijek nećete doživjeti ono ispunjenje koje očekujete. Većinu dana koristit ćete svoj šarm kako bi pridobili i najveće profesionalne suparnike. Odvojite pšenicu od kukolja.

BLIZANCI

Danas ćete biti puni emocija. Mnogi će se lako razotkriti, a drugoj strani će to biti simpatično. Sretni ste. Ako vam ponude novi ugovor, pažljivo proučite svaki detalj jer ne mora vam sve ići u prilog. Uživajte.

RAK

Znat ćete se kvalitetno povezati s osobama suprotnog spola. Mnogima ćete djelovati zanimljivo i pametno. Ne trpite ljude u maskama pa ćete danas dopustiti sebi da ih raskrinkate. Učinit ćete to s humorom. Napredujete.

LAV

Dok vi sanjate na javi, partner od vas očekuje konkretne poteze. Probudite se i pokažite koliko volite. Preporuke koje ste dobili sad će odigrati svoje. Uz vašu poduzetnost morat će vas prihvatiti. Poslužite se logikom u odlučivanju.

DJEVICA

Senzualnost i seksualnost bit će nešto bez čega danas nećete moći. Mnogi će dati sve od sebe da partnera zavedu do kraja. Potreba da poboljšate uvjete rada bit će jaka. Moguće je da ćete odobriti izdatke za jedna mali luksuz. Nemojte prenagliti.

VAGA

Vaša potreba za diskrecijom bit će vam na prvom mjestu. Stoga nećete lako izražavati osjećaje. Nove radne okolnosti unijet će dašak svježine u posao koji radite. Bit ćete orni i spremni na nove akcije. Sve više volite alternativu.

ŠKORPIJA

Neki će se konačno zbližiti s osobom s kojom rade. Ostali će uživati u malim stvarima s voljenom osobom. Odličan je dan za umjetnike i kreativce. Oni će naći mnogo inspiracije i poticaja za stvaranje. Dotjerat ćete se.

STRIJELAC

Premda ćete se vi svim silama truditi da razvijate jedan odnos, rezultati će zasad biti mršavi. Ojačajte strpljenje u sebi. Želite završiti započeto, ali treba još raščistiti neke sitnice. To vam nije drago, ali ništa se ne može preskočiti. Imate snage bez obzira na sve.

JARAC

Vaš angažman oko pokušaja rješavanja obiteljskih ili kućnih tema potrajat će i danas. Partner je ionako na distanci od vas. Neki će danas donositi važne odluke povezane s karijerom ili s nečim što će utjecati na njihov status. Držite se onog što je bitno.

VODOLIJA

Neki će se okrenuti tajnoj ljubavi ili će se prepuštati maštarijama u kojim će nalaziti sve ono čega u stvarnosti nema. Na radnom mjestu će vam biti lijepo. Dobit ćete neke pogodnosti ili manje zadatke koji će vas usrećiti. Slijedit ćete intuiciju.

RIBE

Polako otkrivate koji je najbolji način komunikacije s osobama suprotnog spola. To vam donosi uspjehe. Mnogi učenici i studenti danas će s užitkom uspjeti u svemu što su planirali. Ispiti će biti položeni, ocjene dobre. Budite s ljudima.

Izvor: ehoroskop.net