Dnevni horoskop: Danas možete ostvariti značajniji napredak

Mjesec će danas stvoriti neugodan aspekt sa Marsom što će dovesti do nemirnih snova i poteškoća sa ustajanjem pa onda kasnije i obavljanjem svakodnevnih zadataka.

Zapamtite da, bez obzira što vam nešto nije drago, morate ispuniti obećanja i pokazati da ste odgovorni. Večernje sate iskoristite za relaksaciju.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Slobodno se uključite u sve ono za što smatrate da bi vam moglo dulje vremena zadržati interes. Ako postoji rješenje ili pomoć koju možete ponuditi drugima, učinite to da bi se doveli u odličan položaj za ostvarenje napretka. Mnogi će od vas razviti zanimljivu novu priliku i to tako što će otvoreno progovoriti o emocijama.

BIK (20.04. – 20.05.)
Imajte strpljenja i razumijevanja prema osobama do kojih vam je stalo. Bilo kakva nesigurnost samo vas može dovesti do ljubomore i na kraju ozbiljnijih nesuglasica koje bi mogle trajno narušiti odnose, posebno ako se inatite. Pokušajte stvari raščistiti tako što ćete otvoreno razgovarati, suzdržati se od kritika i od osuđivanja.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Danas možete ostvariti značajniji napredak, posebno ako namjeravate riješiti stare poslovne probleme. Dan je idealan za razgovore za posao te slanje životopisa, ubrzo ćete dobiti pozitivne odgovore. Mnogi će od vas pronaći rješenja koja vode napretku. Izgledne su i romantične prilike ali se ipak klonite tajnih avantura.

RAK (21.06. – 21.07.)
Slijedite svoje kreativne snove i nemojte popuštati pred nečijim kritikama ili negativnim stavovima. Danas ćete moći sve u čemu uživate pretvoriti u nešto korisno i produktivno. Osoba koju ste upoznali putem posla, sigurno će vas danas kontaktirati kako bi zajedničkim snagama ostvarili cilj koji ujedno može pomoći mnogim ljudima.

LAV (22.07. – 22.08.)
Oprezno ako baš danas namjeravate iznijeti svoje mišljenje ili nove prijedloge. Naime, ljudi sa kojima radite vjerojatno neće imati razumijevanja, bit će dosta nervozni i skloni odmah odbiti sve što je drugačije. Nemojte misliti da uvijek možete sve učiniti zadovoljnima, krenite od sebe i od onih osoba koje vam puno znače.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Možete sigurno ostvariti napredak ali samo ako nastupite lukavo i porazgovarate sa osobama koje mogu doprinijeti nečemu što vam je bitno. Bit ćete dosta otvoreni i spremni prihvatiti ideje, rješenja i planove koji su drugačiji od uobičajenih. Informacije koje danas dobijete sigurno će vam pomoći da lakše ostvarite ciljeve.

VAGA (23.09.-22.10.)
Kada su u pitanju situacije povezane uz posao i napredovanje, teško da možete pogriješiti. Budite spremni zgrabiti svaku priliku koja vam se čini kao nešto što može ostvariti bilo kakvu korist. Mnogi će danas konačno dobiti zasluge za ono što su uspješno odradili kroz prethodnih nekoliko tjedana. Budite uporni ali i ponizni.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Budite oprezni kada je u pitanju način ophođenja prema prijateljima i rodbini jer bi vas na kraju netko mogao početi ogovarati, posebno ako na prvo mjesto stavite ego. Onoga trenutka kad bolje razmislite o situaciji koja vam nije jasna, shvatit ćete da je vrijeme da promijenite mišljenje o stvarima ili osobama koje su uključene.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Ako smatrate da stvari ne idu onako kako smatrate da bi trebale, dovedite ponovno u pitanje svoj emotive i sve ono što ste do sada radili da bi ostvarili uspjeh. To što će se pojaviti poneka nesigurnost ne znači da trebate dići ruke od svega ili se povlačiti. Budite samouvjereni i svjesni toga da se ciljevi ne mogu ostvariti preko noći.

JARAC (22.12.-20.01.)
Razgovori će vas danas dovesti do uspjeha i postignuća. Dan je idealan za pozabaviti se projektima koji vam se čine zanimljivima ali za njih niste imali vremena ili vam ne donose materijalnu korist. Slobodno se opustite i budite spontani. U privatnom ćete životu morati pokrenuti otvoreni razgovor da bi shvatili interese partnera.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Nemojte dovoditi sebe u opasnost a da bi pritom za nekoga drugoga ostvarili korist. Na prvo mjesto stavite vlastite interese i zaštitite se od nepravednih glasina. Sigurno ste marljivo radili da bi došli do svega što imate stoga se slobodno i pohvalite. Da bi ostvarili sebi i bližnjima bolju budućnost, morat ćete ipak biti malo čvršći.

RIBE (20.02.-20.03.)
Prema vama idu novac i sreća. Ako niste zadovoljni trenutnim poslom ili smjerom karijere, počnite sami sebi stvarati nove prilike koje bi mogle dovesti do boljeg ugovora i veće plaće. Pozitivne ali i dugotrajne rezultate možete ostvariti ako ostanete pošteni i pozitivni. Moguće su nove romantične prilike, otvorite se za flert, prenosi tarot-horoskop.