Dnevni horoskop: Istine izlaze na vidjelo, ne žurite s udvaranjima

OVAN

U ljubavnim pitanjima danas ćete se oslanjati na svoje ideale. Tražit ćete možda i nemoguće, ali nešto ćete postići. Bez obzira što se ne slažete u potpunosti s nekim od poslovnih partnera, pred vama je pozitivan i stabilan poslovni dan. Poboljšanje.

BIK

Nemojte žuriti s udvaranjima. Neka stvari teku postepeno, jer će tako biti čvršće i stabilnije. Neko ko ima jak glas iritirat će vas na radnom mjestu, ali zanemarite to. Vaši rezultati su sve bolji. Zdravi ste i imate snage.

BLIZANCI

U inače solidnoj vezi vi danas pokušavate nametnuti svoj stav. Bolje bi bilo sarađivati. Ići ćete uzdignute glave i pucati na visoku poziciju. Prilika je tu. Oko vas ima i nekih zavidnika. Ne pretjerujte sa slatkim.

RAK

Danas možete lako objasniti voljenoj osobi gdje škripi ili što vas muči. Tako ćete vratiti povjerenje u vezu. Neki će poći na malo poslovno putovanje gdje će naići na dobru priliku za proširenje djelatnosti kojom se bave. Ne idite preko svojih granica.

LAV

Bez obzira što u vašim odnosima vlada mala distanca, današnji dan donijet će vam nova poboljšanja i romantiku. Vjerojatno ćete proširiti saradnju s mladim saradnicima na poslu. Ona će biti konstruktivni, a vi poticajni. Imate snage za dvoje.

DJEVICA

Osjećaj da će sve biti dobro navodit će vas na veću otvorenost u ličnim odnosima, a onda će doći i do poboljšanja. Nikome ništa ne zamjerate, ali s lakoćom detektirate zavidnike. Znate ih, ali ne obraćate pažnju na njih. Imate pametnijeg posla. Pametni ste.

VAGA

Uz pomoć prijatelja vi ćete lako prebroditi sve ljubavne sumnje ili dvojbe. Povjeravate se. Priznat će vaša zasluge u jednom poslu. Bit će vam drago zbog toga. Neki dobijaju protekcije. Pobjeđujete nemir u sebi.

ŠKORPIJA

Vaše društvo i danas će vam biti sklono, pa ćete većinu slobodnog vremena radije provesti s prijateljem, nego s partnerom. Uspjet ćete se nametnuti na diskretan način. Vaše ideje bit će ozbiljno uzete u razmatranje. Zanemarite brige.

STRIJELAC

Bit će zaokupljeni jednim članom svoje obitelji iz koje potječete, pa će partner nakratko ostati po strani. Doći će do male inventure ili ćete imati nešto vremena i tišine da u miru sagledate kako stojite. Pretjerivanje u konzumacijama.

JARAC

Još malo uvođenja kućnog reda uzet će vam nešto vremene i energije. Ipak, popodne je rezervisano za partnera. Postajete svjesni svojih poslovnih mogućnosti. Znate da vi možete bolje i usmjeravate se u tom pravcu. Budite svoji.

VODOLIJA

Veselit ćete se mogućnosti jednog putovanja na koje biste mogli poći zajedno. Planirat ćete rutu i detalje. Vaši nadređeni dat će vam novu priliku, a vi ćete je prigrabiti jedva čekajući da se dokažete. Idite tamo gdje vam je dobro.

RIBE

Danas biste svojoj najdražoj osobi mogli ispričati cijeli jedan roman. Pazite da se zaustavite na vrijeme. Proširit ćete poslovne kontakte i to će vas ohrabriti da idete dalje. Umor još uvijek neće nestati. Popodne se odmorite.

Izvor: ehoroskop.net