Dnevni horoskop: Moguće su nagle promjene raspoloženja

Noćas će se Mjesec naći u Škorpionu što će nas kasnije u danu navesti na intenzivne i možda previše emotivne reakcije.

Moguće su nagle promjene raspoloženja. Pazite se posesivnih i ljubomornih osoba te obavezno postavite jasne granice prema svima koji vam se suprotstave ili vas pokušavaju u nečem usporiti.

OVAN (21.03. – 19.04.)
Pažljivo odaberite osobe sa kojima ćete danas provoditi svoje vrijeme. Oni ljudi koji su previše skloni ugoditi sami sebi, mogli bi vas dovesti do neugodne situacije te vam stvoriti veće probleme. Najbolje ćete ishode ostvariti ako nastupite natjecateljski. Izbjegavajte rasprave i svađe sa osobama koje nisu poštene i pravedne.

BIK (20.04. – 20.05.)
Očekujte dosta intenzivna i različita dešavanja na privatnom polju, posebno onom ljubavnom. Ako ste zauzeti i nađete se u nezahvalnoj situaciji, dajte sve od sebe da bi zadržali mir. Puno ćete toga ostvariti ako posvetite nešto više pažnje osobama koje volite. Iskoristite svoj šarm ali pripazite i nemojte u prvi plan stavljati ego.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)
Da bi mogli ostvariti današnje ciljeve i dovršiti posao koji namjeravate, morat ćete raditi malo marljivije i puno brže. Ne smijete toliko pozornosti pridavati detaljima, posebno kada su u pitanju stvari koje ste ranije već dobro promislili. Taman kad pomislite da ste sve napravili, moguće su dodatne obaveze, ljubazno ih odbijte.

RAK (21.06. – 21.07.)
Očekuje vas odličan dan ali uz uvjet da ne potrošite previše novca. Moguća je promjena smjera, ukoliko smatrate da ste za nju spremni, nastupite samouvjereno jer ćete sigurno ostvariti veće prihode. Danas će mnogi od vas pronaći ljubav, zbližiti članove obitelji ili naprosto isplanirati stvari za koje nisu imali vremena.

LAV (22.07. – 22.08.)
Prije nego što nešto odbijete, obavezno preispitajte svoje motive te razmislite o tome hoće li to ipak koristiti nekom ko vam je drag. Ako niste potpuno prema sebi iskreni, mogli bi se suočiti sa borbom moći. Budite spremni na otvoren razgovor jer ćete tako najlakše ostvariti ciljeve te se u konačnici puno bolje osjećati.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)
Jako ćete brzo razmišljati i biti skloni donošenju racionalnih odluka. Nemojte se bojati svojih rješenja niti ideja koje su drugačije. Posvetite dovoljno vremena stvarima odnosno poslovima u koje vjerujete. Oni od vas koji se nešto više posvete simpatiji i otvorene različite teme, ubrzo će započeti jedan uzbudljiv novi odnos.

VAGA (23.09.-22.10.)
Bit ćete skloni potrošiti novac koji nemate i to na stvari koje vam uopće nisu potrebne. Ukoliko dijelite financije sa više osoba, mogli bi osjetiti dozu nesigurnosti ili nepovjerenja, posebno ako vidite da se budžet smanjuje. Novac danas nemojte posuđivati, vrijeme je da malo smanjite troškove i razmislite o karijeri.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)
Dobar dio vas će danas shvatiti kako postoji previše zabluda ili iluzija u privatnom životu. Nemojte donositi nagle odluke ali obavezno dobro promislite o onom što se događa i što ćete po tom pitanju napraviti. Nemojte ignorirati današnja dešavanja, koliko god se činila bezazlenima. Promijenili ste se jednako kao i vaši odnosi.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)
Nemojte dozvoliti da vas emotivni problemi, tajne ili ogovaranja sprječavaju u obavljanju posla ili ostvarenju profesionalnih ciljeva. Svoje emocije zadržite za sebe jer ćete jedino tako izbjeći indiskreciju. Osoba koja to ne bi trebala, pokazat će vam kako je za vas zainteresirana. Klonite se tajnih ljubavnih odnosa i kratkih afera.

JARAC (22.12.-20.01.)
Bit ćete dosta pričljivi i jako raspoloženi za neformalne razgovore, posebno ako oni podrazumijevaju tajne ili informacije koje su naizgled jedinstvene. Nemojte nasjedati na slatkorječivost jer bi mogli prihvatiti lažnu priliku pa onda na kraju izgubiti novac. Ne postoji prečica do uspjeha i nemojte preuzimati tuđe stare ideje.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Danas ćete se morati pozabaviti sa problemima onim redom kojim vam dolaze. Neko će vjerojatno od vas skrivati informacije i to baš one koje bi vam mogle promijeniti finalnu odluku te pomoći da sebi stvorite bolju budućnost. Porazgovarajte sa nekim koga poštujete, obavezno tu osobu upitajte za mišljenje ali i iskustva.

RIBE (20.02.-20.03.)
Stvari polako sjedaju na svoje mjesto pa ćete tako danas dobrim dijelom vidjeti rezultate svog rada i truda. U povoljnom ste periodu što se tiče financijskih dogovora, posebno onih koji traju dulje vremena te ih želite što prije finalizirati. Poslijepodnevni su sati idealni za kave sa dragim osobama ali i za promjene fizičkog izgleda, prenosi tarot-horoskop.