Floyd Mayweather ulazi u ring s youtuberom Loganom Paulom

Brojni fanovi boksa su ogorčeni nakon najave da će jedan od najboljih boksera, Floyd Mayweather boksovati s Youtuberom Loganom Paulom.

Mayweather, jedan od najboljih boksera ikada koji je svoju karijeru okončao sa skorom 50-0 osvojivši 12 naslova u pet kategorija, potvrdio je da će s Paulom raditi egzibicioni meč 20. februara, objavio je youtuber na svom Twitter profilu.

Posljednji put u ringu Mayweather se našao 2017. godine kada je u Las Vegasu prekidom savladao Conora McGregora koji je, kao što je poznato, MMA borac, te na taj način zaradio čak 275 miliona dolara. Iduće godine nastupio je u revijalnom meču protiv kikboksera Tenshina Nasukawe pobijedivši u prvoj rundi, prenosi Sport Centar.

U svojoj karijeri kontroverzni youtuber Logan Paul je boksao samo dva puta i to protiv svog rivala na YouTube sceni i repera Olajdea “KSI” Olatunjia. Prvi meč je završio neriješenim rezultatom, a drugi pobjedom KSI-a nad Paulom.

Fanovi će kako bi gledali ovaj meč plaćati od 25 do 70 dolara u sistemu pay-per-view.

Napominjemo da je youtuber Logan Paul, kao i mlađi brat Jake Paul, na YouTube sceni izazvao kontroverzije, zbog mnogobrojnih skandala, jedan od najvećih jeste video koji je stariji Paul snimio u Japanu  2018. godine.