Hrvatska/ Lovren ponudio svoj hotel za smještaj 16 porodica iz Petrinje

Dejan Lovren reprezentativac Hrvatske ponudio je svoj hotel za smještaj 16 najugroženijih porodica koje su u snažnom zemljotresu u Petrinji ostale bez domova.

Lovren se odmah nakon zemljotresa obratio na svom Instagramu, te je  izjavio da mu je žao ljudi i da će dati svoj hotel na raspolaganje.

Dragi građani Petrinje, za 16 najugroženijih porodica stavljam na raspolaganje svoj hotel u Novalji. Ukoliko vam je potreban privremeni smještaj, javite se mom timu s vašim podacima. Prednost imaju porodice s djecom”, poručio je Lovren putem Instagram profila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Brojni hrvatski sportisti su se oglasili poslije razornog zemljotresa. Pružili su poruke podrške i molili se za svoju državu.

Podsjećamo, danas je Hrvatsku pogodio strahovit zemljotres jačine 6,2 stepena po Rihteru. Najgore je prošao gradić Petrinje koji je ujedno bio i epicentar.

Prema najnovijim informacijama sedmero je poginulih: 12-godišnja djevojčica u Petrinji, 20-godišnji mladić iz jedne kuće, djed iz druge te otac i sin iz iste kuće u Majskim Poljanama kod Gline

Petrinja/ Sedam preminulih u razarajučem potresu