Licemjerni horoskopski znakovi: Ne poštuju moralna načela i ne mare za druge

Rijetko ko se voli družiti s licemjernim osobama, koje govore jedno, a misle drugo, međutim, svako je upoznao barem jednu takvu osobu u životu.

Prema astrologiji, horoskopski znak u kojem je osoba rođena može nam mnogo reći o njenom pravom licu.

Škorpioni su sadisti. Vole se pretvarati da su neustrašivi i bez osjećaja. U društvu rijetko kad pokazuju svoje pravo lice, ali u tome ne vide ništa loše. Oni misle da je sasvim u redu predstavljati se u drugačijem svjetlu, sve dok društvo to prihvata.

Blizanci ne znaju kako komunicirati, ali znaju kako navesti ljude da im vjeruju, dok im u stvarnosti kuju osvetu iza leđa. Ne poštuju nikakva moralna načela i ne brine ih previše je li ono što rade ispravno.

Lavovi žele biti u centru pažnje. Oni su licemjeri koji žele da sve bude baš onako kako su zamislili. Žele da se sve događa pod njihovim uvjetima, a ako nije tako, brzo će pokazati svoje pravo lice i početi tretirati ljude oko sebe kao da su bezvrijedni.

Ovnovi vjeruju u ljubav, ali istovremeno vole i varati. Sami sebe će uvjeriti da ne rade ništa loše i da su samo strastveni i impulsivni, međutim, u stvarnosti su egoistični.

Kao glavni manipulatori i lažovi, Vage su potpuni moralni licemjeri jer ljude čine da se osjećaju dobro samo kako bi im iza leđa napakostili.

Vodenjaci se toliko čvrsto drže svojih morala i uvjerenja da često zaborave na druge ljude. Vole se hvaliti svojim postignućima te su vrlo zavidni i ljubomorni. Dvolični su jer njeguju pojam prijateljstva samo na površini. Čim se nađu u situaciji u kojoj bi trebali pomoći bližnjem, radije će pomoći sebi, piše index.