Netflix/ Donosimo vam uzbudljive filmove za doček Nove godine

Pandemija koronavirus nas je natjerala da se prilagodimo novonastaloj situaciji, ali Netflix je tu da nam olakša dane kroz koje trenutno prolazimo.

Veća okupljanja, druženja sa prijateljima u većim skupinama je rizično tokom pandemije.

Za one koji se odluče dočekati Novu godinu, donosimo vam fenomenalne filmove koje možete pronaći na Netflixu, i koji će vam pomoći da obilježite tu nejverovatnu noć.

The Lord of The Rings: The Fellowship of The Ring

The Lord of The Rings: The Fellowship of The Ring je fantastični pustolovni film Petera Jacksona iz 2001. godine i prvi iz trilogije Gospodar prstenova, temeljen na slično naslovljenom romanu J.R.R. Tolkiena. Jackson je počeo raditi na projektu 1995., prvotno zamišljenom kao dvodijelna adaptacija Tolkienova djela. Uplovite u svijet patuljaka, vilenjaka, orkova i još mnogih mističnih bića koje će naši heroji susresti tokom avanture.

Pokemon Detective Pikachu

Vjerujemo da ste mnogi odrastali uz fenomenalni animirani serijal Pokemon. Sada imate priliku pogledati live-action verziju tog fenomenalnog animiranog serijala. U Pokemon Univerzumu, Tim Goodman 21-godišnjak koji je odustao od sna da postane Pokemon trener, povodom tragičnih dešavanja koja su se desila njegovim roditeljima. Ryme City je grad u kojem pokemoni i ljudi žive u harmoniji, u tom gradu pokemon bitke su ilegalne. Tim dobija neobičnog partnera, Pikachu-a, pokemona koji može da priča i kojeg samo Tim razumije.

Dont Listen

Daniel i Sara imaju devetogodišnjek sina, Eric-a, useljavaju se u kuću za koju komšije govore da je to “kuća glasova”. Eric je među prvima koji počinje da čuje glasove iza zatvorenih vrata.

The Dictator

Priča o diktatoru koji je riskirao svoj život da osigura svoju voljenu državu kako demokratija ne bi usla u nju.

Spider-Man: Homecoming

Peter Parker balansira svoj život kao obični srednjoškolac u Queens-u sa svojim herojem, alter-egom Spider-Man, i nađe se na tragu nove prijetnje koja se širi nebom New York-a.