Šatro horoskop za decembar 2020. – Gdje će ko za Novu godinu?

OVAN – Ako ovaj mjesec ne budete izvodili bijesne gliste postoji šansa da se pomirite s vašim dragim mužem i da živite u sreći i blagostanju.

Ako ste single ostat ćete single. Novu godinu ćete slaviti u toplom domu okruženi porodicom. Da, onom porodicom koja vas nervira svaki dan životom.

BIK – Bikovi će u decembru da uživaju u društvu svoje porodice kad ne budu morali raditi po tri smjene. U svakom slučaju vi ćete da uživate i da se tjerate da uživate i da radite, i uz malo sreće nećete pući po šavovima. Znači dobro je.

BLIZANCI – U decembru ćete biti okruženi ljudima koje volite i ljudima koji vas vole. Obje osobe će se družiti s vama cijeli mjesec.

RAK – Opet ćete biti emotivni kao i uvijek. Vi volite decembar i prazničnu atmosferu pa ćete podići kredit i isti potrošiti u Jumbu na stvari koje vam ne trebaju niti će ikad trebati. Od januara ćete opet da jedete kiflu bez paštete.

LAV – Lavovi će imati problem s činjenicom da Novu godinu vjerovatno neće slaviti u omiljenoj kafani, jer ćemo do tada svi biti zatvoreni u kućama. Nažalost, vaše zmijsko tijelo nećete moći prikazivati mladim i lijepim djevojkama polupijani u Bosni.

DJEVICA – OJ KAKO STE VI NAPORNI. Nećemo da vas savjetujemo ni o čemu, jer ste naporni. Ustvari hoćemo, prestanite biti naporni, univerzum želi da prestanete smarati kolege na poslu, a svi stanovnici univerzuma žele da prestanete biti tolika pegla.

VAGA – Vi ćete ovaj mjesec možda napokon dobiti ugovor o radu na poslu na kom se nalazite bez plate i ugovora već više od tri mjeseca. Trebate biti zahvalni na ovoj šansi svom poslodavcu koji vas je za džaba trpio tri mjeseca. Za Novu godinu ćete lagati da ne gotivite pompu i hampu oko proslave, jer nemate para da je slavite nigdje.

ŠKORPION – Novu godinu ćete slaviti sa svojim roditeljima jer će vas djevojka vjerovatno ostaviti u međuvremenu zbog činjenice da konstantno provodite vrijeme sa svojom familijom a ne s njom.

STRIJELAC – Slobodni strijelčevi će ovaj mjesec da upoznaju ljubav svog života, ili bar neku rendom šemu s kojom će da provedu neke lijepe noći u decembru kad je hladna zima. Zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka će da ostave svoje partnere, jer su svjesni da im je bolje kad su solo igrači. Prvog januara će da se probude u nepoznatom stanu, na nepoznatom derneku, možda u Šibeniku.

JARAC – Jarčevi će ovaj mjesec da budu romantičari i da gledaju lijepe emisije i romantične božićne filmove jer je ovo stvarno vaša sezona. Također, sretan vam rođendan, nadamo se da će vam naredna godina biti bolja od ove.

VODENJAK – Vi ćete ovog mjeseca uživati u igranju PS četvorke i nećete imati mjeseca za dramu niti za viđanje s drugim ljudima. Ovaj izgovor vam je odličan i nadamo se da ćete ga i dalje koristiti u svojoj antisocijalnosti.

RIBE – Ne razumijemo zbog čega još uvijek čitate naš horoskop. Ne možemo vas spasiti vaše podsvijesti i nebuloza, piše Šatro.info.