Fotografija unuke Dine Dvornika uvaljanu u blato nasmijala region

Fotografija kćerke Elle Dvornik, malene Balie Dee nakon što je upala u blato je nasmijala sve pratitelje na Instagramu .

U domu Elle Dvornik, kćerke muzičara Dine Dvornika i njenog supruga Charlesa Pearcea nikada nije dosadno.

Fotografija njihove starije kćere Balie Dee, nakon što je upala u blato i reakcije ljudi na takvu fotografiju govore da bi u slučaju da se ponovo odluče snimati reality show o svojoj porodici, sadržaj bio veoma gledan.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

“Prošla godina bila je toliko loša da sam se od oktobra klonio društvenih mreža. Postoji, naime, jedna stara izreka – ako nemaš ništa dobro za reći, nemoj reći baš ništa! Ova fotografija je suma sumarum protekle godine. Balie, hvala ti! U svakom slučaju, 2021. hura, hura, hura! Nadajmo se da će svima donijeti puno sreće, uspjeha i radosti”, napisao je Charles Pearce, pokraj fotografije svoje kćerke nakon što je zaplivala u lokvi blata.

Neodoljiva trogodišnjakinja je u samo nekoliko sati prikupila 12.500 lajkova, a mnogi su komentarisali kako izgleda kao vrlo sretno dijete.

Charles Pearce, marketinški stručnjak koji je u braku s poznatom influensericom Ellom Dvornik, ne krije koliko mu godi porodični život.

Otkako su dobili i drugu kćerku, Lumi Wren, prije nepunih godinu dana ne kriju kako im se život u potpunosti promijenio.